Abilica App - anmeldelse

I marts måned spurgte vi her i nyhedsbrevet efter app-testere. Vi fandt tre styks, der har testet vores app med tre forskellige produkter.

Susan fra Viby Sj har testet appen på Android med Pump Set:

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, kan slet ikke få armene ned af begejstring! Dette er den absolut mest geniale app jeg har på min telefon, sammen med min
kostregistrerings app. Når man bor helt ude på landet, hvor der ikke lige ligger et center i nærheden som tilbyder Pump-træning, så det har været et mere end velkomment supplement til min normale konditions- og standard styrketræning i maskiner.

Selve appen er superfint og simpelt bygget op, i indbydende farver og meget nemme og overskuelige punkter. Jeg vil virkeligt gerne rose den skønne unge dame i videoerne! hun har bare den skønneste gejst og udstråling, man kan se at hun nyder at dyrke de forskellige øvelser og sætter en ære i at udføre dem korrekt. (man skal dog måske lige overveje at "advare" om at hun taler svensk (red. norsk), da jeg kender flere danskere som mener, at de overhovedet ikke forstår svensk *suk*)

Jeg har virkeligt nydt at kunne dyrke pump, når som helst og hvorsomhelst jeg har haft lyst. Jeg kan mærke allerede efter den her forholdsvis korte testperiode, at jeg er blevet en del stærkere og mere udholdende med vægten, så jeg har virkeligt blod på tanden og klør på. Det er jo snart badesæson, og jeg har noget vej endnu, så jeg kan slet ikke vente til næste gang jeg hiver min elskede Abilica App frem og får sveden til at springe frem igen.

Carsten fra Holbæk har testet Kettlebell med Apple App:

Der er en god udførlig beskrivelse af øvelserne og rigtig godt, at der er filmsekvenser med kommentarer til korrekt udførsel. Det er fint, at jeg selv kan sammensætte programmer på tværs af alle redskaber. Jeg ville gerne have flere øvelser og mulighed for integration med andre Apps f.eks. Runkeeper og Withings.

Samlet en god App, der får en i gang med at bruge det redskab, man har købt og giver inspiration til andre redskaber. Hvis der tilføjes flere øvelser, vil den være interessant at bruge i længere tid.

Vibeke fra Middelfart har brugt Apple Appen med Flexi PowerPack Vægtvest:

Jeg er ved at forberede mig til ½ maraton, så vesten bliver brugt til løb i skoven. Mit ønske er at komme op på 10 kg, når jeg løber, så det er godt, at den kan variere fra 1-10 kg. Jeg træner nu med min skønne Abilica Vægtvest og jeres app og fri fantasi.

Læs mere om Pumpset
Læs mere om Kettlebells
Læs mere om PowerPack Flexi Vægtvest


 Se oversigt over alle artikler