Abilica Stream Vagabond crosstrainer

Vejl. pris: kr. 11.995,- SPAR 5.400,-
Nu kr. 6.595,- inkl. moms
kr. 5.276 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:184 x 65 x 183 cm
Vægt:71 kg
Skridtlængde:51 cm
Vægt svinghjul:8 kg
Modstandsniveauer:32 stk
Maks personvægt:150 kg
Træningsprogrammer:14 stk
Stor frontdrevet crosstrainer med en lang skridtlængde. Med en frontdrevet cosstrainer får du en længere skridtlængde, uden at det går ud over stabiliteten. Samtidig får du også et ellipseformet tråd, som er det mest naturlige for kroppen, da det minder om en løbebevægelse.

Skridtlængden er på hele 51 cm og passer derfor til de fleste brugere. Der er også mulighed for at justere pedalerne i 5 forskellige niveauer, så du kan finde den stilling på crosstraineren, der er mest komfortabel for dig. Perfekt til varieret træning af forskellige muskler.

Vagabond er udstyret med en computer som bla. indeholder 14 træningsprogrammer.

Krafftige transporthjul i PVC gør at produktet kan flyttes enkelt og skånsomt. Computeren er med indbygget Bluetooth til tilslutning af en tablet eller smartphone.

Med gratis app’en Fit Hi Way kan du lave en rute hvor som helst i verden og se billeder fra gadeniveau i streetview når du træner. Modstanden justeres automatisk til terrænet for den mest realistiske oplevelse. Når du er kommet i mål kan du dele dine træningsresultater på sociale medier som Facebook og Twitter.

PRINT/GEM VAREN