Tunturi FitCross 150i crosstrainer

Vejl. pris: kr. 8.999,- SPAR 2.500,-
Nu kr. 6.499,- inkl. moms
kr. 5.199 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:64 kg
Maks personvægt:150 kg
Svingmasse:18 kg
Modstandsniveauer:32 stk
Træningsprogrammer:20 stk
Skridtlængde:48 cm
Længde x bredde x højde:185 x 66 x 173 cm
UDSOLGT

FitCross 150i er en frontdreven crosstrainer med en god skridtlængde og mulighed for at træne efter wattbelastning.

Du får en skridtlængde på 48 cm og med det ellipseformede tråd, minder det meget om en løbebevægelse, som derfor er meget behagelig for kroppen.

Crosstraineren er ideel til både almindelig træning og genoptræning, da der er mulighed for at træne efter wattbelastning. Ergometerfunktionen er især god til at træne efter præcise wattbelastninger, som ofte bliver anvendt under genoptræning.

Med en crosstrainer træner du især forlår og baller, men har også coremuskulaturen samt armene med. Ove kommer pulsen op, og jo mere bastning du har på, jo mere forbrænder du.

Der er mulighed for at træne efter puls, både på håndtagene via håndpuls, men også ved tilkøb af et trådløst pulsbælte fra Tunturi.

Udover de 20 indbyggede programmer er der også mulighed for tilkøbning til forskellige gratis apps via bluetooth. Via din smartphone eller tablet, kan du træne via Kinomap, Fit Hi Way eller iConsole+. Via iConsole+ og Fit Hi Way, har du mulighed for at lave dine egne ruter via Google Maps, og køre dem gennem Google StreetView. Med Kinomap kan du løbe efter forskellige ruter, filmet rundt omkring i verden af forskellige bruger. Hastigheden på filmen vil ændre sig i forhold til din egen hastighed på crosstraineren, så det føles så realistisk så muligt.

Mål: L 149 x W 43 x H 78 cm

FitCross er en kontakt crosstrainer der passer ind ide fleste hjem. Computeren er meget brugervenlig, og der er hele 32 modstandsniveauer, så alle kan blive udfordret.

Der er flaskeholder påmonteret til de længere træningspas, samt transporthjul foran, så den nemt kan flyttes, når den ikke er i brug.

OBS - der medfølger manual på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk, svensk og finsk.
PRINT/GEM VAREN