Bodymax CF625 Heavy Duty Preacher Curl Bench - Demo

Vejl. pris: kr. 2.795,- SPAR 1.100,-
Nu kr. 1.695,- inkl. moms
kr. 1.356 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:98 x 75 x 90 cm
Maks personvægt:180 kg
Vægt:21 kg
DEMO - Bænken kan afhentes i Vejle. Kunden står selv for transport og afmontering, hvis nødvendigt.
Historik:
Den er helt ny og færdigsamlet. Den har kun stået i Vejle butikken siden marts, hvor den er blevet brugt minimalt, bl.a. grundet covid-19 nedlukning.

Curl bænken er desginet til at isolere biceps under øvelsen preacher curl, uanset om man bruger vægtstang eller håndvægte.

Stativet er bygget til maks vægt på 181 kg!

Når der trænes traditionel stående biceps curl, med vægtstang, håndvægte eller kabel, er der risiko for, at der bliver brugt for meget af rygmuskler og skuldermuskler til at gøre arbejdet, ved at svinge vægten op. Ved Preacher Curls bliver biceps isoleret og beholder spændingen på denne muskel.

Bodymax Preacher Curl Bench er ergonomisk designet til at du kan holde dine arme i den mest effektive position i forhold til din højde. Nem at justere op og ned.

Denne curl bænk er lavet med et stativ til din vægtstang. På denne måde undgåes, at du først skal trække stangen op fra gulvet, inden du kan begynde. Du kan i stedet begynde fra startpunktet i øvelsen. Dette reducerer risikoen for skader i biceps, og giver dig mulighed for fuldt at kunne fokusere din energi på øvelsen.

Selvom bænken er lavet med stativ til vægtstang, er der lavet plads til at du sagtens kan bruge håndvægte i øvelsen.

PRINT/GEM VAREN