COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 2-6 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

ElliptiGO Arc - Demo

Vejl. pris: kr. 12.900,- SPAR 5.400,-
Nu kr. 7.500,- inkl. moms
kr. 6.000 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
DEMO - SKAL AFHENTES I HERLEV

ElliptiGO Arc er nyeste skud på stammen af ElliptiGo cykler

Med næsten 36cm skridtlængde og justerbar pedalhøjde op til 30cm, giver Arc en hurtig og effektiv træning af benene sammen med den kendte cykelfølelse.
Ved at flytte fodpedalen bagover eller forover kan man nemt justere højden på pedalen, for at finde den indstilling der passer bedst til dig.
Hver fodpedal bevæger sig uafhængigt, med vinklen på din ankel, for at give komfort og ydelse til forskellige kørestile.

De 8 udvendige gear giver dig smidig gearing og et stort spektre af gear, som giver god hjælp til bakker og sprint på 40 km/t +.

Om ElliptiGO
Løb uden stød og oplev løbeglæden med ElliptiGO.

ElliptiGO er en nyhed i Danmark til løbere og triatleter. Vil du forbedre din løbetid eller er du skadet og vil genfinde løbeformen, så giver ElliptiGO fremragende kredsløbstræning.

Det unikke ved ElliptiGO er, at du laver løbebevægelsen uden de hårde stød som almindelig løb byder på. Du træner de samme muskler men uden at genere knæ, hofter eller ryg. Det betyder at der er mindre risiko for skader, når du træner meget.

Med ElliptiGO kan du træne oftere og længere, så din løbeform får et løft.

ElliptiGO skal prøves og mærkes på egen krop. Book 30 minutters prøvetur i Aarhus eller Herlev ved at skrive til e-mail: info@abilicaonline.dkPRINT/GEM VAREN