Freemotion U8.1 Motionscykel - DEMO

Vejl. pris: kr. 22.495,- SPAR 7.500,-
Nu kr. 14.995,- inkl. moms
kr. 11.996 ekskl. moms
Vælg variant

Antal: stk.
  Ikke på lager
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:69 kg
Maks personvægt:181 kg
Modstandsniveauer:24 stk
Træningsprogrammer:10 stk
Længde x bredde x højde:138*61*148 cm
DEMO - Motionscyklerne skal afhentes i vores showroom i Herlev eller Århus. Man står selv for transport, og afmontering hvis det er nødvendigt.
Historik: De har stået monteret i vores showrooms og fejler intet.

Freemotion 8.1 Motionscyklen er produceret til centerbrug.

Sædet på denne motionscykel justeres hurtigt og nemt, så brugeren får den bedst mulige siddestilling igennem træningen. Selve styret på motionscyklen er fast, og har fire puls-censorer, som giver en god indikation af pulsen igennem træningen.

Den lave indstigning på denne motionscykel, gør det nemmere for bevægelig-hæmmet brugere at komme af og på motionscyklen.

Computeren er hurtig og nem at navigere rundt i. Selve LED skærmen er stor og tallene er meget let-læselige. Computeren kan udfordre og motivere brugere på alle niveauer. De indbyggede programmer giver dig mulighed for at træne efter distance, tid, kalorieforbrug, puls eller interval/bakke-træning.

Computeren kan styres via styret, så brugeren er fri for at fjerne hænderne, når f.eks. modstanden skal justeres.

Denne motionscykel er meget kraftig i opbygningen, hvilket egenvægten på de 69 kg. også vidner om. Den robuste opbygning gør cyklen meget stabil og har derfor også en max brugervægt på 181 kg.

En af forskellene på denne m odel og "storebroren" U10.2 er at at U.8.1 har 24 modstands-niveauer og U10.2 har 40 modstands-niveauer.

Cyklen er med generator, og der skal derfor ikke bruges strømkabel til denne cykel.

Grundet den høje kvalitet på konstruktionen af denne motionscykel, giver vi 7 års garanti på rammen.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN