DEMO - Life Fitness E1 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 19.995,- SPAR 6.995,-
Nu kr. 13.000,- inkl. moms
kr. 10.400 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:96 kg
Længde x bredde x højde: 209 x 77 x 150 cm
Maks personvægt:182 kg
DEMO - Skal afhentes i Herlev

Life Fitness E1 Crosstrainer giver en effektiv træning for hele kroppen. Belastingen kan justeres fra meget lav, som passer godt til begynderen, til hård belastning, for dem som skal have mere udfordring under træningen. Crosstraineren er designet med en glidende, naturlig bevægelsesbane, som ikke bare er kraftig og driftsikker men også meget støjsvag.

Life Fitness E1 er en crosstrainer, som giver dig et naturligt ellipseformet tråd med en lang skridtlængde. Bevægelsesbanen er baseret på omfattende forskning, og er ergonomisk og behagelig for kroppen.

Du finder pulsmåling både på de bevægelige multigrip håndtag samt de stationære greb. Går du meget op i at træne efter din præcise puls, kan du også anvende det medfølgende pulsbælte.

Crosstraineren er bygget med vedligeholdelsesfri kuglelejer, som reducerer friktion og er meget støjsvage under brug. Dette gør den helt ideel til træning i hjemmet.

Track konsollen er meget brugervenlig, og du finder her et godt udvalg af forskellige træningsprogrammer. Her er der også bluetooth tilkobling og dermed mulighed for at bruge forskellige apps under din træning. OBS - telefonen på billedet medfølger ikke!!HUSK din underlagsmåtte
PRINT/GEM VAREN