Masterfit TP 340R romaskine - DEMO

Vejl. pris: kr. 12.900,- SPAR 5.901,-
Nu kr. 6.999,- inkl. moms
kr. 5.599 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prisgaranti
Tekniske data
Længde x bredde x højde:260 x 52 x 117 cm
Træningsprogrammer:16 stk
Modstandsniveauer:16 stk
Vægt:51 kg
Maks personvægt:150 kg
OBS - DETTE ER EN DEMO MODEL. Produktet skal afhentes i Herlev butikken og man sørger selv for afmontering og fragt.

Kraftig romaskine fra Masterfit med kombineret magnetisk modstand og luftmodstand. Denne kombination giver dig et blødere og mere realistisk træk på romaskinen. Oveni er der remtræk, som sørger for et jævnt og glidende træk. Til forskel fra andre romaskiner med vindmodstand, opleves denne kombination mere lydsvag.

Computeren er designet til at give udfordring under træningen, til brugere på alle niveauer. Det baggrundsbelyste display gør det oveni let at læse. Computeren er nem at gå til og guider dig til bl.a. 12 forskellige programmer samt 4 brugerprofiler. Der kan også nemt trænes efter manuel belastning, hvor du har op til 16 belastningsniveauer. Der er dermed mange muligheder for at blive ved med at udfordre sig selv og holde motivationen oppe.

Masterfit TP340R kan nemt klappes sammen på midten, og er derfor meget pladsbesparende i hjemmet. Dette giver mulighed for at pakke den væk, hvis pladsen skal bruges til andet i hjemmet. Derudover finder du også to små hjul foran på maskinen, så der slippes for at løfte.

Hvor TP340R skiller sig ud fra mange andre romaskiner er siddehøjden, som er på hele 50 cm. Den er derfor nemmere for mange at komme af og på.

HUSK din underlagsmåtte – str. 80 x 250
PRINT/GEM VAREN