NordicTrack T8.5S løbebånd - Demo

Vejl. pris: kr. 18.500,- SPAR 5.600,-
Nu kr. 12.900,- inkl. moms
kr. 10.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:200x91x150 cm
Max stigning:12 %
Vægt:115 kg
Max hastighed:20 km/t
Maks effekt:3,5 HK DC
Løbeplade:51x152 cm
DEMO - Løbebåndet Kan sendes eller hentes i Vejle butikken.
Historik:
Løbebåndet kommer usamlet og med emballage. Kunden var ikke så interesseret i løbebåndets iFit funktionerne til båndet. Det er derfor blevet leveret tilbage efter at have været under brug i 1 uge.

NordicTrack T8.5S løbebåndet har alt hvad man ønsker sig som løber. Der sidder en stærk 3,5HK motor i den, som accellererer hurtigt op til maks hastigheden på 20 km/t. Derudover kan den give træningen ekstra udfordring med bakketræning, hvor du kan få stigning op til 12%. Hastighed og stigning kan styres nemt med genvejstaster.

Computeren i konsollen giver mulighed for at træne interaktivt med iFit app’en. Der medfølger et års gratis medlemsskab, som giver dig mulighed for at træne efter flere hundrede forskellige træningsvideoer med personlige trænere. Her kan du løbe rundt i små landsbyer i Italien, løbe på stranden i Thailand eller i bjergene i Patagonien. Videoerne giver et fantastisk løbeunivers, hvor båndet ændrer hastighed og stigning, alt efter hvor og hvordan der løbes, og der findes ture til alle niveauer. Dette giver en træningsoplevelse, som giver motiverer til at komme afsted igen og igen. Her har du også mulighed for at lave dine egne ruter via Google Maps (streetview billeder), hvor løbebåndet også ændrer sig efter terrænet.

NordicTrack T8.5S har indbygget blæser så man kan blive kølet ned under træningen, samt indbygget højtaler, så yndlingsmusikken kan sættes på for mere motivation.

Det unikke FlexSelect afdæmpningssystem giver ekstra affjedring når der løbes, så ryg og knæ bliver skånet i forhold til at løbe på asfalt.
PRINT/GEM VAREN