Sole TT8 løbebånd - DEMO

Vejl. pris: kr. 29.900,- SPAR 4.900,-
Nu kr. 25.000,- inkl. moms
kr. 20.000 ekskl. moms
Vælg variant

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:144 kg
Længde x bredde x højde:207x93x144 cm
Kontinuerlig effekt:4 AC HK
Maks personvægt:180 kg
DEMO - DETTE ER EN DEMO MODEL. Produktet skal afhentes i Herlev eller Aarhus - man sørger selv for fragt og afmontering, hvis nødvendigt
Historik:
Løbebåndet har stået i udstillingen.

Sole TT8 er et rigtig godt løbebånd til virksomheden eller institutionen, som skal bruge et løbebånd, der kan klare op til 8 timers brug om dagen. Treadmilldoctor.com har store roser til Soles produkter, og har bla. kåret "lillebroren", F85, til "det bedste køb" i dens klasse.

Løbebåndet er meget stabilt at løbe på grundet Sole´s specielle rammekonstruktion - ”Double horseshoe”.
Sole TT8 har en god støddæmpning i løbefladen grundet Cushion Flex dæmpningssystem, der gennem test viser en reduktion på hele 40% mod at løbe på asfalt.

Løbebåndet har en stor løbeflade, overskueligt display for justering af stigning og hastighed. En kaftig AC motor med en tophastighed på 20 km/t og en stigning op til hele 15%. Displayet er brugervenligt, og giver dig information om blandt andet: hastighed, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug samt puls.

AC motor VS DC motor
En AC motor er en vekselstrømsmotor, mens en DC motor er en jævnstrømsmotor.

Fordelen ved en AC motor er
- at den giver større motorkraft ved samme antal hestekræfter
- at den har længere levetid
- at den kræver mindre vedligeholdelse
- at den går mere stille

Om producenten:
Sole Fitness lægger sin sjæl i at udvikle holdbare og innovative produkter for alle brugergrupper. Fra nybegyndere til konkurrenceudøvere. Sole har været, og er det hurtigst voksende brand til hjemmebrug og kommercielle centre i USA og Canada i løbet af de seneste 5 år. Blandt de store amerikanske kunder er Hilton Hotels. Sole Fitness er i stærk vækst udenfor USA, og vi er meget stolte af at tilbyde Sole Fitness produkter til dig, da vi er ene importør.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220
PRINT/GEM VAREN