SpeedFit Curved SPT-1000C - DEMO

Vejl. pris: kr. 59.900,- SPAR 22.900,-
Nu kr. 37.000,- inkl. moms
kr. 29.600 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:130 kg
Længde x bredde x højde:163 x 78,5 x 170 cm
Maks personvægt:180 kg
Løbeplade:43 x 164 cm
OBS - dette er en udstillingsmodel. Skal afhentes i butikken i Herlev

SpeedFit er en helt ny og revolutionerende måde at løbe på. På den kurvede overflade kan du selv bestemme din hastighed, ved at ændre din position på båndet. Træder du frem på båndet går det hurtigere, og omvendt når du glider længere tilbage, sætter du farten ned. Der er ingen motor i SpeedFit og du styrer derfor helt selv dit tempo.

Denne måde at løbe på, er det tætteste du kommer på at løbe udendørs. Ved at du selv skal trække båndet rundt, får du samme modstand som når du løber ude, hvilket giver dig meget mere udfordring end at løbe på et almindeligt løbebånd. Derudover gør den buede vinkel også, at du kommer op at ramme først med forfoden når du lander, i stedet for hælen. Ved at du selv sørger for fremdriften, samtidig med at du lander mere med forfoden, rammes der flere muskelgrupper og dermed øges forbrændingen. Det er især baglår og baller som bliver ekstra aktiveret under løb. En stor fordel ved forfodsløb er også, at det mindsker overbelastning på led, og risikoen for skader kan mindskes. SpeedFit er designet til at du kan nøjes med kortere træninger, og stadig opnå en høj forbrænding.

Gå, jog, stop og sprint bare ved at skifte kroppen frem og tilbage, uden at skulle bruge tid på at trykke på knapper og vente på at det skifter. Du kan bare løbe som du har lyst.

De store fordele ved et løbebånd uden motor er, at det er meget lydsvagt, du behøver ingen ledninger eller stikkontakt og der er et minimum vedligeholdelse. Oveni får du også et meget lettere løbebånd, som du nemt kan flytte rundt med vha. 2 gummihjul på båndet.

Forrest på båndet sidder en computer, som viser dine vigtigste data under løb. Her kan du se din hastighed, distance, tid og kalorier. Du har også mulighed for at tilkoble trådløst pulsbælte. (tilkøb)

SpeedFit passer både godt til privat og til professionelt brug.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220

Se en anmeldelse og demonstration af løbebåndet her:*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN