Spirit CR800 Siddecykel - Demo

Vejl. pris: kr. 18.900,- SPAR 2.000,-
Nu kr. 16.900,- inkl. moms
kr. 13.520 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:66 kg
Vægt svinghjul:13,5 kg
Maks personvægt:204 kg
Længde x bredde x højde:145 x 76 x 130 cm
DEMO Cyklen skal afhentes i Aarhus butikken.
Historik: Cyklen er blevet returneret af en kunden

KAN SES OG PRØVES I VORES BUTIK I AARHUS

Spirit CR800 er en siddecykel i høj kvalitet med et tungt svinghjul på 13,5kg samt et bredt udvalg af programmer og funktioner.

Cyklen er lavet med en generator, hvilket vil sige at strømmen bliver produceret når der cykles. Det er derfor ikke nødvendigt at koble den til strøm.

Den store LED skærm viser alle informationer du behøver under din træning, som tid, hastighed, kalorier, puls m.m. Skærmen er nem at betjene, mens du sidder på cyklen.

Spirit CR800 er lavet ekstra komfortabel med de bløde skumpuder i sædet og i ryggen. Det er nemt og intuitivt at justere sædet fra siddende position, med de gule håndtag som er placeret lige foran sædet. Der kan skiftes mellem 12 positioner i sædet.

Sædet er ikke det eneste som er gjort ekstra komfortabelt. Også pedalerne er polstret for at give en mere behagelig oplevelse og for at undgå at give ømme og trætte fødder. Samtidig er pedalerne lavet med en 2 graders indadvendt hældning, som gør, at du sidder mere ergonomisk korrekt på cyklen under din træning.

CR800 har to hjul i forenden, som gør det muligt nemt at flytte rundt på cyklen hvis dette er nødvendigt.

Siddecyklens brede udvalg af programmer gør det muligt at udfordre en bred målgruppe af motionister, og gør den derfor ideel til brug i virksomheders fitnessrum og lignende. Programmerne er bl.a. fat burn, cardio, hill, strength og interval.

"Cooling Fan" er installeret over LED skærmen, som gør at du har mulighed for at få blæst kold luft ud, så du kan holde længere i din træning.

Bemærk: Pulsbælte skal tilkøbes.


PRINT/GEM VAREN