XTERRA Free Style 3.9E - DEMO

Vejl. pris: kr. 14.999,- SPAR 7.099,-
Nu kr. 7.900,- inkl. moms
kr. 6.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
DEMO - Skal afhentes i butikken i Aarhus. står samlet, man står selv for afmontering hvis det er nødvendigt.

Kraftig og robust crosstrainer med en vægt på hele 70kg. Med den 46 centimer lange skridtlængde, får du et meget naturligt og behageligt tråd.

Testvinder Xterra 3.9 er kåret som testvinder i kategorien "bedste mellemvalg" i nordens største test af crosstrainere. Se testen her

Svinghjulet har en vægt på 8,6 kg og er placeret foran på crosstraineren. Når man vælger en crosstrainer som denne, hvor svinghulet sidder forrest, får du et ellipseformet tråd. Dette er det tætteste du kommer på en almindelig løbebevægelse.

Du finder 15 indbyggede programmer på Free Style 3.9e, som kan udfordre dig på forskellige niveauer og hjælpe til at vedligeholde motivationen. Computeren kommer med et LCD display i farver og er meget nem at bruge.

Denne crosstrainer har bløde og naturlige bevægelser, som giver rigtig god motion for hele kroppen ved en effektiv træningssession.

Fodpladerne er udformet med en 2 graders indadvendt hældning, som er med til at formindske spændinger i fod- og knæled under din træning.

Du finder også håndpuls i håndtagene og der er mulighed for tilslutning af pulsbælte, hvis du ønsker den helt præcise måling af din puls.

PRINT/GEM VAREN