DHZ Evost II Incline Press

kr. 21.995,- inkl. moms
kr. 17.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:210 x 135 x 150 cm
Kilo i vægtmagasin:109 kg.
Magasin kan opgraderes til:135 kg.
Vægt:215 / 241 kg
DHZ styrketræningsmaskiner er produceret og velegnet til professionelt brug. Her er der tale om høj kvalitet der er testet i fitnesscentre i hele verden igennem de seneste 15 år.

DHZ Evost II Incline Press er en skrå version af DHZ Evost II Vertical Press. Der er stadigvæk tale en en station der har fokus på bryst, skuldre og triceps.

Forskellen på de 2 maskiner, er at du grundet den skrå vinkel på Incline Press stationen, sætter større fokus på den øvre del af brystet samt den forreste del af dine skuldre end du gør i den almindelige DHZ Evost II Vertical Press.

Denne træningsstation er convergent, hvilket betyder at du kan bevæge den ene arm uden at den anden bevæger sig. Dette giver en helt naturlig bevægelse igennem presset. På denne måde kan du variere din træning, og træne den ene side, uden at du påvirker den anden.

På denne station kan du opnå optimal siddestilling og udgangsposition ved at justere ryglænet på træningsstationen - dette gøres hurtigt, nemt og simpelt. Vægten i magasinet samt udgangspositionen kan justeres uden du skal flytte dig fra sædet.

Denne station kan købes med et stel i enten sort eller sølv.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN