DHZ Evost II Leg Press

kr. 32.995,- inkl. moms
kr. 26.396 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:185 x 105 x 150 cm
Kilo i vægtmagasin:115 kg.
Vægt:255 kg
DHZ styrketræningsmaskiner er produceret og velegnet til professionelt brug. Her er der tale om høj kvalitet der er testet i fitnesscentre i hele verden igennem de seneste 15 år.

DHZ Evost II Benpres træningsstationen giver dig en komplet træning af både forlår, baglår og baller. Træning af ben og baller ved hjælp af denne maskine kræver et minimum af teknik, og stationen er derfor hurtig og nem at gå igang med.

Ved DHZ Evost II's siddende benpres maskine træner du ved at skubbe benene fremad, hvorimod at du på andre modeller skubber dig selv bagud, eller skråt opad (45 grader benpres)

Du kan variere din træning i benpres maskinen ved at ændre placeringen af dine fødder. Hvis du placerer dine fødder højt på pladen vil du sætte fokus på baller og baglår, hvorimod at fokus ændres til forlår, hvis du placerer fødderne nederst på pladen. Du kan også variere din træning og derved stress på musklerne ved at ændre tempoet i dine bevægelser.

Det er en simpel men meget effektiv træning, og med DHZ får du muligheden for at opnå den optimale siddestilling ved hjælp af justeringen i ryggen. Vægten i magasinet kan justeres uden du skal flytte dig fra sædet.

Denne station kan købes med et stel i enten sort eller sølv.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN