DHZ Evost II Leg Extension

kr. 21.995,- inkl. moms
kr. 17.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:140 x 105 x 150 cm
Kilo i vægtmagasin:109 kg.
Magasin kan opgraderes til:135 kg.
Vægt:214 / 240 kg
DHZ styrketræningsmaskiner er produceret og velegnet til professionelt brug. Her er der tale om høj kvalitet der er testet i fitnesscentre i hele verden igennem de seneste 15 år.

Med DHZ Evost II Leg extension, isolerer du din træning af forlår, og derved opnår du den optimale 'udmattelse' af musklen. Denne træningsstation bruges ofte som en del af træningen af forlår, hvilket vil sige at brugeren ofte har trænet f.eks. squat inden han/hun sætter sig i Leg Extension maskinen.

Hvis du træner dine forlår ved hjælp af squat kræver det bl.a. balance, smidighed og koordinering. Træner du derimod forlår i en Leg Extension maskine, gør du øvelsen meget simpel og effektiv. Den optimale træning af forlår vil f.eks. bestå af både squat og derefter DHZ Leg Extension træningsstationen.

Træning af forlår ved hjælp af DHZ Leg Extension maskinen er både skånsom for lænd i ryg i forhold til frivægts-træning.

Du kan variere stress-faktoren og derved træningen af musklen ved at ændre dine fødders stilling (tæerne imod hinanden og tæerne fremad) Husk at puden altid skal sidde ovenpå foden og ikke på skinneben eller på tæerne.

Det er en simpel men meget effektiv træning, og med DHZ får du muligheden for at opnå den optimale siddestilling ved hjælp af justeringen i ryggen. Vægten i magasinet kan justeres uden du skal flytte dig fra sædet.

Denne station kan købes med et stel i enten sort eller sølv.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN