DHZ Evost II Seated Leg Curl

kr. 21.995,- inkl. moms
kr. 17.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:158 x 105 x 150 cm
Kilo i vægtmagasin:109 kg.
Magasin kan opgraderes til:135 kg.
DHZ styrketræningsmaskiner er produceret og velegnet til professionelt brug. Her er der tale om høj kvalitet der er testet i fitnesscentre i hele verden igennem de seneste 15 år.

Med DHZ Evost II Seated Leg Curl, isolerer du din træning af baglår, og derved opnår du den optimale 'udmattelse' af musklen. Denne træningsstation bruges ofte som en del af træningen af baglår, hvilket vil sige at brugeren ofte har været i gang med fri-vægtsøvelser inden han/hun sætter sig i denne station.

Træner du baglår i en Seated Leg Curl maskine, gør du øvelsen meget simpel og effektiv.

Træning af baglår ved hjælp af DHZ Seated Leg Curl stationen er både skånsom for lænd og ryg i forhold til frivægts-træning.

Du kan variere stress-faktoren og derved træningen af musklen ved at ændre dine fødders stilling (tæerne imod hinanden og tæerne fremad)

Det er en simpel men meget effektiv træning, og med DHZ får du muligheden for at opnå den optimale siddestilling ved hjælp af justeringen i ryggen. Vægten i magasinet kan justeres uden du skal flytte dig fra sædet.

Denne station kan købes med et stel i enten sort eller sølv.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN