Dyaco MED 7.0R sofacykel

kr. 42.995,- inkl. moms
kr. 34.396 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:82 kg
Maks personvægt:200 kg
Længde x bredde x højde:145x45x76 cm
Modstandsniveauer:50 stk
Træningsprogrammer:9 stk
Medical serien fra Dyaco er optimeret i forhold til fysioterapi og genoptræning. Designet er let, elegant og tidløst og passer ind i alle træningsmiljøer. Der er lagt vægt på komfort og brugervenlighed. Samtidig er kvaliteten helt i top og prisen yderst fornuftig.

Stabiliteten og funktionaliteten i dette produkt kommer til udtryk på flere måder. Den lave indstigning gør sofacyklen tilgængelig også for brugere med nedsat mobilitet. Udformningen af sædet og ryglænet sikrer komfort, støtte og tryghed. Sædet og ryglænet er kan drejes, hvilket er en fordel fx i forbindelse med en forflytning. Det patenterede Eddy Current bremsesystem sikrer en virkelig god brugeroplevelse ift. bl.a. trådet. Der er mulighed for modstand i begge retninger. Visuel feedback påviser symmetri/asymmetri mellem højre og venstre side samt for-/bagside. Indstilling af pedalradius er integreret som standard på begge sider.

Displayet er også tilpasset målgruppen. Brugerfladen er intuitiv, tallene er store og letlæste, og udvalget af programmer har relevans i forhold til såvel træning, genoptræning og test.

Bemærk den tilladte brugervægt på 200 kg.

Produktet er medicinsk godkendt og certificeret i henhold til CE 93/42 Class 1m.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

PRINT/GEM VAREN