Dyaco PT 4.0S sofastepper

kr. 49.995,- inkl. moms
kr. 39.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:113 kg
Maks personvægt:180 kg
Længde x bredde x højde:174x89x125 cm
Modstandsniveauer:20
Træningsprogrammer:10 stk
Medical serien fra Dyaco er optimeret i forhold til fysioterapi og genoptræning. Designet er let, elegant og tidløst og passer ind i alle træningsmiljøer. Der er lagt vægt på komfort og brugervenlighed. Samtidig er kvaliteten helt i top og prisen yderst fornuftig.

Stabiliteten og funktionaliteten i dette produkt kommer til udtryk på flere måder. Den lave indstigning gør sofastepperen tilgængelig også for brugere med nedsat mobilitet. Udformningen af sædet og ryglænet sikrer komfort, støtte og tryghed. Arme og ben kan bruges simultant, men det er også muligt kun at bruge armene eller benene - disse mange muligheder gør maskinen velegnet også hvis en bruger har nedsat funktionsniveau i en under- eller overekstremitet. Det patenterede Eddy Current bremsesystem sikrer en virkelig god brugeroplevelse ift. bl.a. trådet.

Displayet er også tilpasset målgruppen. Brugerfladen er intuitiv, tallene er store og letlæste, og udvalget af programmer har relevans i forhold til såvel træning, genoptræning og test.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

PRINT/GEM VAREN