First Degree Power Row Grå

kr. 22.995,- inkl. moms
kr. 18.396 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:195*81*86 cm
Maks personvægt:180 kg
Vægt:62 kg
First Degree Power Zone produkterne er tænkt som cirkel-træning koncept til fitnesscentre, som vil tilbyde deres kunder noget anderledes og enestående.

Fælles for de 6 Power Zone produkter er at modstanden skabes via First Degrees imponerende vand-modstandssystem som giver en konstant modstand samt en let og flydende bevægelse for brugerne.

Power Zone produkterne kombinerer styrke, udholdenhed og eksplosiv træning, og kan bruges af alle lige fra teenageren til den ældre bruger og fra motionisten til topatleten. Hver enkelt øvelse i hver station kan tilpasses til den enkelte bruger, for at opnå det optimale resultat for alle.

De 6 produkter i Powerzone serien har et kompakt design, som gør dem ideelle til centre der ikke har meget plads.

Serien er perfekt til Cirkel træning og HIIT træning.

Power Row ligner en ganske almindelig romaskine, men konstruktionen og kvaliteten er ganske unik. Den kraftige konstruktion kommer bedst til udtryk ved egenvægten på hele 62 kg som er mere end 30 kg tungere end f.eks. Concept 2 modellerne.

Den velkendte vandmodstand fra First Degree giver en helt unik rooplevelse, og den høje kvalitet på Power Row indbyder til hård og effektiv puls-og styrketræning.

ved hjælp af den effektive 'all round' træning af kroppens store muskelgrupper, er romaskinen et fast inventar i en cirkeltræning eller HIIT træning.

Vand-modstanden kan udfordre alle brugere og indstilles hurtigt og nemt på vandtanken.

Hjulene bagerst på stationen, gør at den hurtigt og nemt kan flyttes rundt i lokalet.

I Power Zone serien findes også:
- Power Press
- Power Climb
- Power UBE
- Power Erg
- Power Cube

Dette er en bestillingsvare, så kontakt os for info omkring leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.


PRINT/GEM VAREN