Freemotion Hip Adduction/Abduction ES809

Vejl. pris: kr. 61.995,- SPAR 12.400,-
Nu kr. 49.595,- inkl. moms
kr. 39.676 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:219 kg
Bredde x Dybde x Højde:159*73*148 cm
Kilo i vægtmagasin:70,3 kg.
KAMPAGNEPRISEN ER GÆLDENDE TIL OG MED 31.12.2019

LEASINGPRIS PÅ 746,00 KR. PR. MÅNED EKSKLUSIV MOMS*


Vores amerikanske brand, Freemotion, har igennem en lang årrække udelukkende produceret træningsudstyr til professionelt brug. Freemotion Epic Selectorized Serien er kraftige træningsmaskiner i et lækkert og tidsløst design. Den sorte pulverlakeringen er slidstærk og giver samtidig et stærkt udtryk i centret.

Freemotion Epic Selectorized Hip Adduction/Abduction stationen har et kompakt design med en højde på kun 147 cm. på vægtmagasinet.

Freemotion Hip Adduction/Abduction har 9 forskellige udgangspositioner, som hurtigt og nemt kan indstilles til den enkelte bruger.

Denne station til træning af yderlår og inderlår er produceret med skridsikker belægning på fodstøtterne, så brugerne kan yde optimalt med stor sikkerhed.

Puderne som støtter brugerens lår justeres hurtigt og nemt ved at dreje dem. Sædet og rygstøtten er produceret i en 3,8 cm tyk skum og betrukket med et kraftigt slidstærkt vinylbetræk.

Wiren i denne station er testet til en trækstyrke på 1905 kg.

Dette er en bestillingsvare. Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.


PRINT/GEM VAREN