Freemotion Lat Pulldown/High Row ES802

Vejl. pris: kr. 51.995,- SPAR 10.375,-
Nu kr. 41.620,- inkl. moms
kr. 33.296 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:300 kg
Bredde x Dybde x Højde:132*169*195 cm
Vægtmagasin:138,30 kg
KAMPAGNEPRISEN ER GÆLDENDE TIL OG MED 31.12.2019

LEASINGPRIS PÅ 626,00 KR. PR. MÅNED EKSKLUSIV MOMS*


Vores amerikanske brand, Freemotion, har igennem en lang årrække udelukkende produceret træningsudstyr til professionelt brug. Freemotion Epic Selectorized Serien er kraftige træningsmaskiner i et lækkert og tidsløst design. Den sorte pulverlakeringen er slidstærk og giver samtidig et stærkt udtryk i centret.

Siddende træktårn som giver brugeren en effektiv træning af hele rygmuskulaturen. Med multigrebet, sikre du brugeren mulighederne for at trække bredt og smalt, hvilket øger træningsmulighederne i denne øvelse.

Puderne som 'låser' brugeren fast over lårene kan justeres, så den kan tilpasses den enkelte. Puderne er produceret i en 3,8 cm tyk skum som er betrukket med slidstærk vinyl.

Denne Lat Tower/High Row er konvergent, hvilket betyder at den ene arm kan anvendes uden at den anden nødvendigvis skal aktiveres. Dette øger mulighederne for en individuel og effektiv træning.

Selve wiren i denne station er ekstrem slidstærk og testet ved en trækkraft på 1905 kg.

Dette er en bestillingsvare. Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN