Freemotion Leg Press ES804

Vejl. pris: kr. 68.995,- SPAR 13.800,-
Nu kr. 55.195,- inkl. moms
kr. 44.156 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægtmagasin:215,40 kg
Vægt:520 kg
Længde x bredde x højde:231*112*185 cm
KAMPAGNEPRISEN ER GÆLDENDE TIL OG MED 31.12.2019

LEASINGPRIS PÅ 830,00 KR. PR. MÅNED EKSKLUSIV MOMS*


Vores amerikanske brand, Freemotion, har igennem en lang årrække udelukkende produceret træningsudstyr til professionelt brug. Freemotion Epic Selectorized Serien er kraftige træningsmaskiner i et lækkert og tidsløst design. Den sorte pulverlakeringen er slidstærk og giver samtidig et stærkt udtryk i centret.

Med Freemotion ES804 Leg Press stationen, får du et ekstra ordinært produkt, hvor alle detaljer er gennemtænkt og kvaliteten er indiskutabel.

De 11 forskellige udgangspunkter på selve pres-pladen, gør at du kan tilpasse stationen til forskellige brugere og forskellige vinkler, og derved ændre presset på musklerne. Du kan ændre positionerne på pladen imens du sidder på maskinen. Dette gøres simpelt med højre fod, ved at trykke en pedal ned, og flytte pladen med hænderne. Kontravægten gør at justeringen gøres hurtigt og nemt af alle brugere (se video)

Selve pres-pladen har en anti-slip overflade, som gør at fødderne ikke glider når du træner.

Selve rygpuden kan indstilles i 3 forskellige vinkler, og det er igen for at tilpasse stationen til hver enkelt bruger og ændre presset på muskulaturen i træningen.

Den unikke bevægelse skabes bl.a. ved hjælp af kombinationen mellem rem/bælte og wire i maskinen. Selve remmen/bæltet, som styrer bevægelsen er testet til en trækstyrke på 4534 kg. og wiren som styrer magasinet er testet til ved en trækstyrke på 1905 kg.

Vægtmagasinet kan, med sine 215,40 kg., udfordre de fleste brugere i et hvilket som helst center.

Når du kombinerer ovenstående, fordele ved Freemotion Leg Press ES804, med en egenvægt på 520 kg. får du en unik kombination af konstruktion, bevægelse og kvalitet.

Med denne benpres fra Freemotion giver du brugerne et produkt og en mulighed, som de ikke kan få i andre fitnesscentre.

Dette er en bestillingsvare. Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.


PRINT/GEM VAREN