Keiser Power Rack

kr. 126.995,- inkl. moms
kr. 101.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:186*262*275 cm
Vægt:405 kg
Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Dette Power Rack fra Keiser kan bruges med den rene luftmodstand, kombination mellem luft og almindelige vægttræning med skiver, eller bare som et almindeligt Power Rack med vægtstang og skiver.

Luftmodstanden gør dette Power Rack helt unikt. Det betyder at brugeren kan øge belastningen med 0,1 kg intervaller. Den rene luftmodstand kan justeres fra 0-96 kg.

Specielt til træning af stabilitet og teknik udmærker dette Keiser Power Rack sig i forhold til luftmodstanden.

Dette Rack er et favorit produkt blandt atleter over hele verden, da resultaterne ofte er mærkbare og målbare på kort tid.

I hver side af dette rack, er der i bunden monteret tryk-pedaler, hvor brugeren kan justere modstanden. Det vil sige at brugeren er i total kontrol, og kan konstant justere sin modstand nemt og enkelt.

Der er monteret 2 computere på denne station. Den ene computer kan brugeren se, når øvelserne er stående, og den anden kan brugeren se, når øvelserne er liggende på bænk. Brugeren får derfor data uanset hvilken træning der laves.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.

PRINT/GEM VAREN