Proform L6 City folde Løbebånd

Vejl. pris: kr. 10.900,- SPAR 2.000,-
Nu kr. 8.900,- inkl. moms
kr. 7.120 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:57 kg
Maks personvægt:113 kg
Kontinuerlig effekt:1,6 HK
Maxhastighed:13 km/t
Længde x bredde x højde:179 x 74 x 113 cm
Løbeplade:44,5 x 114 cm
Proform City L6 Løbebåndet er specielt designet med en minimal løbeplade for at opnå maksimal pladsbesparelse.

Proform City L6 er til dig, som bor med begrænset plads, men stadigvæk ønsker at løbe i hjemmet. Du kan nemlig hurtigt og enkelt klappe konsollen ned, så du nemt og hurtigt kan skubbe løbebåndet under sengen eller sofaen med dens hjul.

Med løbebåndets bluetooth kan du nemt og hurtigt opkoble din tablet, og engagere dig i en helt ny træningsrutine med iFit, hvor certificerede personlige trænere tager dig verdenen rundt, hvor de sætter tempoet for jer på ruten.

iFit giver dig konstant ny motivation med et ubegrænset antal ruter og øvelser filmet over hele verdenen – allesammen med elite trænere.

30 dages prøveperiode til iFit medfølger.

Takket være City L6’s stærke drivremssytem, som nedkøler sig selv for at håndtere de konstante hastighedsændringer, får du et løbebånd, som fungerer godt i mange forskellige tempi.

Så hvis du gerne vil løbe derhjemme, og ikke har mere plads at ofre, så kan Proform City L6 være det rette løbebånd for dig.

Højden på løbepladen er 11 cm.

Bemærk: Må ikke stå i omgivelser med svingende fugtighedsniveau, hvor temperaturen kommer under 10 °C.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.PRINT/GEM VAREN