Sole F85 Bluetooth løbebånd

Vejl. pris: kr. 24.900,- SPAR 7.000,-
Nu kr. 17.900,- inkl. moms
kr. 14.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:211 x 94 x 145 cm
Vægt:125 kg
Træningsprogrammer:10 stk
Maks personvægt:180 kg
Løbeplade:56 x 152 cm
Modstandsniveau:4 HK DC
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:15 %
Sole F85 er et af vores bedste, men også mest prisvindende løbebånd til hjemmebrug. Dette løbebånd er nu kommet i en ny opgraderet 2017 model, som indeholder Bluetooth og er opgraderet til en maks hastighed på 22 km/t. Ved brug af bluetooth kan du overføre og gemme din træningsinformation til din tablet eller smartphone. Her kan du enten anvende Sole app’en eller overføre til andre fitness applikationer. På denne måde kan du nemmere holde øje med dine forbedringer, og sætte dig specifikke mål.

Sole er en kæmpe succes på hjemmemarkedet i USA, og herhjemme er det også en klar favorit blandt de kunder som prøver vores løbebånd. Sole F85 har vundet flere tests, og er bl.a. blevet kåret som “Bedste Køb” af den anerkendte side treadmilldocter.com

På Sole F85 Bluetooth finder du en meget kraftig 4 HK motor, som kan holde til brug op til 4 timer dagligt. Den kraftige motor gør det også meget anvendeligt som gåbånd. Du finder også en meget stor løbeflade, så du uden bekymring kan føle dig godt tilpas under træning. Derudover er båndet designet til at være så lydsvagt så muligt, samtidig med at du finder Cushion Flex støddæmpningssystem, der giver dig 40% mindre stød i dine led i forhold til at løbe på asfalt.

Du finder et meget brugervenligt display, der giver dig de vigtigste informationer om din træning: distance, hastighed, stigningsprocent, kalorieforbrug samt puls. Genvejstasterne gør det nemt at skifte hastighed som går helt op til 22 km/t, samt stigningen som går op til 15%.

Med de 8 forskellige programmer, samt to brugerprogrammer har du god mulighed for at blive udfordret på dine løbeture

Sole F85 Bluetooth er et foldbart løbebånd, hvilket betyder at du nemt at vippe løbepladen op, så du sparer plads når det ikke bliver brugt.

Der medfølger et pulsbælte til dig der gerne vil træne efter puls, samt en silikonetube til at smøre båndet.

Om Sole Fitness:
Sole Fitness arbejder på at udvikle holdbare og innovative produkter for brugere på alle niveauer. Sole har været og er det hurtigst voksende mærke inden for hjemmetræning og kommercielle fitnessrum i både USA og Canada de sidste 7 år. Blandt store amerikanske kunder er Hilton Hotel. Vi er stolte af at kunne tilbyde Sole Fitness produkter til dig, da vi er ene importør i Danmark.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220
PRINT/GEM VAREN