NordicTrack C 1650 løbebånd

Vejl. pris: kr. 21.900,- SPAR 7.000,-
Nu kr. 14.900,- inkl. moms
kr. 11.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:207 x 91 x 172 cm
Vægt:101 kg
Maks personvægt:125 kg
Træningsprogrammer:34 stk
Maks effekt:3,5 HK DC
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:12 %
Løbeplade:152 x 51 cm
Nordic Track C 1650 er et lækkert affjedret løbebånd, som giver dig mulighed for at løbe ruter over hele verden.

Med Flexselect cushioning har du mulighed at justere blødheden på båndet. Du kan vælge double cushioning, som reducerer stød i knæ og ankler ekstra meget. Der er også mulighed for en mere fast flade, som minder mere om at løbe på asfalt.

C 1650 giver dig en max hastighed helt op til 22km/t og en stigning op til 12%. Dette giver dig mulighed for at variere din træning og udfordre dig selv. Du kan også vælge et af de 34 programmer, som er udviklet sammen med en personlig træner. Her vil båndet selv ændre hastighed og stigning ud fra programmet, så du kun skal koncentrere dig om at komme i god form.

Du finder en kraftig 3,5 HK motor, som vil give dig en god oplevelse på båndet og mulighed for sagtens at kunne anvende det til gåture, uden at du føler det bliver ujævnt.

Har du behov for at pakke løbebåndet sammen derhjemme, så kan du nemt folde løbepladen op, uden at den er tung at håndtere.

Med dette løbebånd skal du ikke være bange for at komme til at kede dig på dine løbeture. Med den indbyggede tablet holder, kan du se din yndlings serie, nyhederne eller andet mens du træner. Oveni er der indbyggede højtalere i høj kvalitet. Derudover finder du indbygget iFit teknologi. Dette betyder at du har mulighed for at abonnere på programmet iFit, hvor du kan løbe ruter gennem Google Maps. På denne måde kan du løbe en tur i New York, Hong Kong eller en hvilken som helst anden by i verden.

Du finder også en 10” touch skærm på konsollen, som guider dig til dine programmer. Her er der også mulighed for tilkobling til internettet.

Hold dig nedkølet under din træning med den indbyggede blæser. Dette kan have stor betydning, hvis du træner i et lukket rum.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220


PRINT/GEM VAREN