NordicTrack Commercial 2950 løbebånd

Vejl. pris: kr. 29.900,- SPAR 8.000,-
Nu kr. 21.900,- inkl. moms
kr. 17.520 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks effekt:4,25 HK DC
Længde x bredde x højde:199x100x170 cm
Vægt:135 kg
Løbeplade:55x152 cm
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:-3-15 %
NordicTrack Commercial 2950 er en løbers drøm når det kommer til løbebånd. Perfekt til dig der ønsker en ekstra god løbeoplevelse i hjemmetræningen.

Det har en kraftfuld DC motor på 4,25 HK som giver en tophastighed på hele 22 km/t. Det unikke ved dette løbebånd er hældningen, som går fra -3 til 15% og giver derfor mulighed for både at gå/løbe nedad bakke samt at blive udfordret med stigning. På denne måde får du meget mere variation i træningen

På løbebåndet får du en fantastisk lækker og stor touchskærm på hele 22 tommer, hvor du kan følge alt det vigtigste data under din træning. Samtidig er der over 400 forudindstillede træningsvideoer, filmet rundt omkring i verden. Dette giver dig virkelig mange muligheder for variation i træningen og nogle underholdende og motiverende træningssessioner. Du kan gå en tur i den islandske natur, løbe rundt i bjergene i Patagonien, på en strand i Thailand eller i de små gader i en italiensk landsby. I videoerne har du en coach/træningsmakker med dig på turen som motiverer dig og løbende fortæller om ruten. Løbebåndet ændrer selv hastighed og hældning ud fra den rute du løber. Videoerne er i høj kvalitet og man får oplevelsen af at være der selv.
OBS - videoerne er på engelsk og brug af ruterne kræver opkobling til internetforbindelse.

Som om det ikke var nok er 2950 løbebåndet med indbygget iFit teknologi, som giver mulighed for tilgang til unikke træningsprogrammer og løbeture, udviklet af anerkendte coaches. Her får du mulighed for at lave dine egne ruter via Google Maps og endnu flere video workouts, hvor båndet indstiller sig alt efter hældningen på turen. (iFit kræver abonnement)

Brug de indbyggede højtalere i konsollen til din favoritmusik og få endnu mere motivation til løbeturen.

NordicTrack 2950 har et smart og kompakt SpaceSaver design, der gør at du ved hjælp af EasyLift assist, nemt kan vippe løbepladen op så du sparer plads når båndet ikke er i brug.

Skal du holde helt styr på din forbrænding og din puls kan du bruge det medfølgende bluetooth pulsbælte i lækker blød kvalitet, og skal du holde dig nedkølet under de hårde træninger kan du bruge de justerbare blæsere.

Løbebåndet har to hårdheder som du kan skifte imellem. Ønsker du en ekstra blød løbeflade, kan du nemt dreje håndtaget på siden. Uanset sørger NordicTrack 2950 for at dine knæ og din ryg bliver skånet under træning.

Højden på løbepladen er 26,5cm.

OBS - NordicTrack 2950 står i udstilling i begge butikker, og du er velkommen til at komme forbi og prøve den unikke løbeoplevelse.PRINT/GEM VAREN