Masterfit TP900 motionscykel

Vejl. pris: kr. 9.999,- SPAR 4.000,-
Nu kr. 5.999,- inkl. moms
kr. 4.799 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:100 x 25 x 68 cm
Vægt:36 kg
Maks personvægt:160 kg
Modstandsniveauer:32 stk
Træningsprogrammer:12 stk
Masterfit’s kraftigste og mest robuste motionscykel. Med elektromagnetisk modstand (EMS), som giver høj belastning og god driftsikkerhed. Specielt udviklet til det lidt mindre motionsrum i virksomheden.

Konstruktionen på cyklen er forstærket for at kunne klare flere timers daglig brug. Du finder også et kraftigt styr med forskellige grebsmuligheder, som kan vinkles så det passer præcist til din højde og siddestilling. På styret er der håndpulsmåling som bliver vist direkte på skærmen. Ønsker du en helt præcis pulsmåling kan der tilkobles et Polar T31 pulsbælte (tilkøb). Sadlen er lækker og blød, så du kan holde til at sidde på cyklen i et længere træningspas. Denne kan også indstilles både horisontalt og vertikalt, og kan derfor passe dig, om du er høj eller lav.

Bagpå TP900 motionscyklen, finder du også et smart håndtag så du nemt kan løfte op og flytte den ved hjælp af hjulene foran.

De 32 belastningsniveauer gør, at du nemt kan finde det optimale niveau for din træning, og med de 12 træningsprogrammer kommer du ikke til at kede dig under træningen. Computeren er også bluetooth kompatibel, hvilket gør at du kan lave dine egne træningsprogrammer, eller cykle en tur i Europa via appen, Fit Hi Way. Motoren registrerer hvis det går op ad bakke på ruten, og sætter dermed mere belastning på, og så du dermed får en mere realistisk tur via din tablet.

HUSK din underlagsmåtte – str. 70 x 130
PRINT/GEM VAREN