COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 2-6 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

Polar M200 - rød

Vejl. pris: kr. 1.195,- SPAR 246,-
Nu kr. 949,- inkl. moms
kr. 759 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 2-6 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
M200 er Polar’s bud på et prisgunstigt GPS ur, uden en masse avancerede funktioner. Det er til løbere og motionister, som ønsker et ur der er nemt at gå til, og så er det med det nyeste inden for pulsmåling, nemlig håndledspuls. På denne måde undgår man et pulsbælte, og du starter din pulsmåling blot ved at trykke på en knap.

Selvom Polar har lavet et billigere løbeur, får du stadig en masse lækre funktioner med M200. Blandt andet:

- GPS
- Pulszoner
- Højdemeter
- Håndledspuls
- Aktivitetsmåler
- Forskellige sportsprofiler
- Vibratoralarm
- Smart notifikationer
- Personligt løbeprogram med Polar Flow
- Løberapport - Polar Flow

Sportsprofiler
Polar kalde det et løbeur, men du får du stadig masser af forskellige sportsprofiler, som hænger sammen med aktivitetsmåleren. Her kan du finde løb, løbebånd, cykling, styrketræning, holdtræning, vandring, spinning, svømning, MTB og mange flere.

Aktivitetsmåler
M200 har som mange andre ure på markedet en aktivitetsmåler. her holder uret øje med dit daglige aktivitetsniveau, dvs tæller dine skridt, gemmer dine træninger samt overvåger kvaliteten af din søvn. Man kan dermed holde øje med sit aktivitetsniveau på displayet i løbet af dagen, og se om man skal bevæge sig mere, for at nå det daglige mål.

Uret er vandtæt, så ikke nok med at du kan måle din puls når du svømmer, så kan du også have det på 24/7 uden problemer.

Håndledspuls
I uret finder du den smarte håndpulsmåling. Dette fungerer ved optisk aflæsning af blodgennemstrømningen i håndleddet. Du kan holde øje med din puls ud fra de 5 pulszoner når du træner, og få vist % af makspuls. Du har stadig mulighed for at tilkoble et Polar H7 pulsbælte.

Personligt løbeprogram
Med Polar’s gratis webservice og app "Polar Flow”, har du mulighed for at få udformet et personligt løbeprogram. Alle programmer er helt unikke og tilpasset dig, ud fra dit konditionsniveau. Det er udformet for at sikre at man træner rigtigt, og ikke overanstrenger sig. Du får selvfølgelig også besked om, hvis du kan sætte farten op på turene. Du kan vælge programmer for 5km, 10km, halvmarathon samt marathon.

Uret findes også i sort her.
PRINT/GEM VAREN