Kettler Coach E

Vejl. pris: kr. 8.999,- SPAR 2.704,-
Nu kr. 6.295,- inkl. moms
kr. 5.036 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:47 kg
Længde x bredde x højde:206 x 53 x 67 cm
Vægt svinghjul:6 kg
Maks personvægt:130 kg
Træningsprogrammer:12 stk
Coach E er en meget lydsvag romaskine, grundet den elektromagnetiske modstand og det bløde snor-træk. Dette giver dig rig mulighed for at bruge den derhjemme, uden at forstyrre andre.

Romaskinen er udstyret med et lækkert og let vinklet trækhåndtag, hvilket giver et mere ergonomisk greb samt stærkere tag.

Coach E giver mulighed for at kombinere den traditionelle roning med styrkebaseret øvelser. Der medfølger en ekstra stå-plade samt en liggepude, der giver dig mulighed for varieret træning. F.eks. pulls, curls, squat og maveøvelser. Dette giver dig mulighed for at få cardiotræning samt styrketræning af alle muskelgrupper, i blot et enkelt produkt. (Se video samt øvelsesoversigt nedenfor)

Kettler giver dig med Coach E hele 12 træningsprogrammer til at holde motivationen helt i top, og med det medfølgende pulsbælte er der rig mulighed for effektiv og målrettet konditionstræning.

Coach E romaskinen har en brugervenlig computer med en stor LCD skærm, som blandt andet viser: tid, distance, belastning, antal rotag, energiforbrug, watt og puls.

Romaskinen fra Kettler er ergonomisk med de bevægelige fodplader og kan bevares på et minimum af plads, da den nemt kan stilles op på højkant.Se her hvordan du ror med korrekt teknik

PRINT/GEM VAREN