Abilica Stream Tour siddecykel

kr. 9.999,- inkl. moms
kr. 7.999 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:165 x 66 x 116 cm
Vægt:57 kg
Vægt svinghjul:9 kg
Træningsprogrammer:14 stk
Modstandsniveauer:32 stk
Maks personvægt:200 kg
En stabil og elegant siddecykel for dig, der ønsker en anden siddestilling end de traditionelle motionscykler. Kommunikerer med forskellige applikationer som giver suveræn grafik og fantastiske nye funktioner. På Stream Tour aktiveres sædemusklerne og bagsiden af lårene mere. Justerbar sæderyg giver god tilpasning og optimal siddekomfort. Lav indstigning gør cyklen ideel for dem, som ønsker enkel af- og påstigning. Anbefales også for gravide og til optræning efter fødsel eller for personer med balanceproblemer/lammelser.

Computer med indbygget Bluetooth for kommunikation med forskellige applikationer for varieret og sjov træning. Du kan f.eks. hente den gratis app iConsole+ Training, og køre ture via Google Street View. OBS: App'en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training og På Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

Forstærket konstruktion der tåler flere timers daglig brug. Egnet for personer med kropsvægt op til 200 kg. Kraftige transporthjul i PVC gør, at produktet kan flyttes enkelt og nemt.

Pulsmåling via håndpuls eller pulsbælte (tilkøb).

PRINT/GEM VAREN