MSpa Frame Mono Spabad 6 personer

Vejl. pris: kr. 11.995,- SPAR 6.100,-
Nu kr. 5.895,- inkl. moms
kr. 4.716 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Mono er et udendørs spabad i et super flot og moderne design, der passer godt ind på terassen eller i haven Spabadet er lavet i et fast DWF materiale der er meget holdbart og samtidig ikke vejer meget.

Modellen har plads til op til 6 personer samt en vandkapacitet på 930 liter. Vandet kan varmes op til 40 grader, og boblebadet tåler at stå ude året rundt.

Mono spabadet har også indbygget UVC-LED teknologi, som går ind og renser vandet i spaen. UVC-lys bruges bl.a. på hospitaler til desinfektion, da det kan stoppe udviklingen af over 60 forskellige typer mikroorganismer. Lyset er bygget ind i væggene på spabade, og kan benyttes når spaen er i brug.

Her er også den indbyggede Ozone generator, som er et godt supplement til din vandpleje. Den går ind og dræber yderligere bakterier og hjælper til et antibakterielt miljø. Ozone filteret sidder i badet og kan køre før eller efter brug. Dette er en naturlig metode til at holde det helt rent, og hjælper til at reducere brug af kemikalier i længden. Selve indersiden på spabadet er også af antibakteriel materiale, som er med til at sikre det rene miljø.
Følg altid anvisningerne på de pågældende klorprodukter m.m. for et sundt vandmiljø. Se i manualen hvilke pH- samt klorværdier det skal ligge på.

Her får du 138 air jets, hvor der kan vælges mellem 3 trin. Boblerne giver ro og en afslappende massage, og sørger for ren wellness i dit eget hjem. Spabadet er også et ideelt supplement til dig med en aktiv livsstil, og hjælper til bedre restitution, f.eks. efter hjemmetræning. Boblebadet er meget stille under brug og du kan derfor slappe helt af, og heller ikke være nervøs for ikke at kunne høre hinanden, når badet nydes sammen.

Boblefunktionen slår automatisk fra efter 20 min, hvorefter den først kan slåes til igen efter 10 min.

Ved brug over 150 timer, er det en god ide at at rengøre filteret eller skifte det hvis nødvendigt. Vi anbefaler også, at skylle filteret efter hver gang at spabadet har været i brug.

For at komme igang skal du blot bruge en stikkontakt med jord på 10 Amp og tilgang til vand.

Med den indbyggede sensor bliver der sørget for at vandet holder temperaturen under brug. Derudover sørger Anti-Icing systemet for at vandet ikke fryser til om vinteren, hvis temperaturen falder. Rammer temperaturen 1 grad startes varmeren automatisk, og varmer op til 3 grader, så vandet ikke fryser.

MSpa Mono kommer også med et toplåg med spænder samt et isolerende underlag, som er perfekt til at holde på temperaturen når det ikke er i brug.

Strømforbrug:
- Air jets/bobler: 0,6 kW/time
- Filter: 0,035 kW/time
- Varmefunktion: 1,5 kW/time

OBS - for sund vandpleje er det vigtigt at bruge de korrekte produkter. Vi har sammensat en startpakke med alt det du har brug for til at starte op. Produkterne er nøje udvalgt og er af højeste kvalitet. Se startpakke her.

Tilbehør:
- Adapter til vandslange
- 2 x filtre (nye kan tilkøbes) + filterbase
- Aftageligt toplåg med spænder
- Isolerende oppusteligt låg
- Isolerende beskyttelsesunderlag med 6 brikker
- Låsenøgle
- Pumpe
- Fast kontrolboks
- Manual

Specifikationer:
- Plads til 6 personer
- Lavet i kraftigt antibakteriel PVC materiale
- Børnelås på fjernbetjening
- Anti-frost system (varmer automatisk op til 3 grader, når temperaturen rammer 1 grad)
- Ozone antibakteriel rensesystem + UVC-lys
- Mål yderside: 173 x 173 cm
- Mål inderside: 163 x 163 cm
- Vægt: 38 kg
- Højde: 70 cm
- Boblegenerator på 720W
- Automatisk vandfiltrering ( ekstra filter er tilkøb)
- Filterpumpe 2000l/t, 35W, 12V
- 138 air jets
- Indbygget cirkulationspumpe
- Integreret tømmeventil
- Varmeelement på 1500W - opvarmning 1,2 til 1,8 grader i timen. Maks 40 grader
- Indbygget termostat sørger for at holde temperaturen
- 930 liter vand
- CE og TUV godkendt
- Monteret strømkabel med mellemafbryder
- Markedets laveste støjniveau på under 70Db
- Engelsk brugervejledning

Om producenten:
MSPA er en af verdens største producenter af oppustelige spa- og massagebade. Det er Norges mest solgte spabade, hvor de også har været med i adskillige tv-shows, magasiner osv. MSpa tilbyder den højeste kvalitet, som kan modstå vejrforholdene i de skandinaviske lande.
PRINT/GEM VAREN