ProForm Le TdF Spinningcykel

Vejl. pris: kr. 19.995,- SPAR 5.095,-
Nu kr. 14.900,- inkl. moms
kr. 11.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:67 kg
Maks personvægt:150 kg
Længde x bredde x højde:129 x 38 x 81 cm
Max stigning:20 %
Max nedgang:-10 %
Afstand imellem pedaler:31 cm
Skærm:10 tommer
FØDSELSDAGSTILBUD - GÆLDER T.O.M. 31/10 ELLER SÅ LÆNGE LAGER HAVES

ProForm Le TdF er den officielle Tour de France træningscykel. Den kommer med en 10" HD skærm og interaktive programmer, der er med til at holde træningen motiverende og dynamisk!

ProForm Le TdF er en spinningcykel som er bygget op omkring virtuel interaktiv træning. Teknologien giver følelsen af ægte udendørs cykling hjemme i dagligstuen. Test dig selv op imod ruterne fra Tour de France 2015 fra Utrecht, Holland til Avenue des Champs-Élysées, alt imens din 10-tommer touchskærm giver dig den visuelle oplevelse af at være der selv.

På ruterne følger du iFits personlige trænere som styrer din træning og hjælper dig med at opnå resultater. Med iFits Live Resistance Control-teknologi tager din træner kontrol over cyklens modstand, så den realistisk matcher rutens terræn
- Ved køb af cyklen medfølger 1 års gratis medlemskab til iFit.

"When your trainer goes up a hill, you’ll feel the burn"

Et iFit medlemsskab giver dig adgang til hundredevis af træninger over hele verden: Langs de mest harmoniske naturruter, oppe i de mest fabelagtige bjergruter eller ind til de mest intense studie sektioner. Alle er filmet med top-trænere fra hele verden og giver en sjov, anderledes og meget motiverende træning. Videoerne er i forskellige niveauer og længder, så der er noget for enhver smag.

Cyklen fungerer bedst sammen med en god og stabil WiFi-forbindelse for at opnå flydende og klare gengivelser af ruten. Du kan følge dine træningsdata, justere lyd og meget mere på touchskærmen. Under skærmen sidder der også en justerbar blæser, så du kan blive kølet ned under de hårde bjergetaper.

Displayet har også indbygget bluetooth, som giver dig mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb).

Det inerti-forstærkede svinghjul er designet med SMR™-teknologi (Silent Resistance Training), hvilket gør cyklen helt lydsvag og fantastisk i trådet.

TDF 10.0 tager cyklen seriøst, og kommer med det digitale gearsystem: Front: Standard (53/39), Compact (50/34), Triple(53/39/30); Rear - 11-23, 11-25, 11-28, 12-25, 12-28.

Styrets grebsmuligheder er designet efter cyklerne, som bruges i Tour de France.

ProForm Le TdF kan justeres så den bliver tilpasset den enkelte bruger. Sadlen kan justeres horisontalt og vertikalt og styret kan justeres i højden. Pedalerne fungerer KUN til almindelige sko, men man kan udskifte pedalerne, hvis man ønsker at køre med klik-system på skoene.

Cyklen har to transporthjul foran, for nemt at flytte rundt på den.

HUSK din underlagsmåtte


PRINT/GEM VAREN