Kettler Racer 9 Indoorbike 2015/2016 spinningcykel

Vejl. pris: kr. 14.995,- SPAR 1.500,-
Nu kr. 13.495,- inkl. moms
kr. 10.796 ekskl. moms
Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prisgaranti
Tekniske data
Maks personvægt:130 kg
Vægt:60 kg
L x B x H (sammenslået):131 x 53 x 126 cm
Vægt svinghjul:18 kg
Endnu en racer-cykel fra Kettler, som giver dig en oplevelse, som kørte du på en landevejscykel.

Med trinløse justeringsmuligheder ved både saddel og styr, kommer du til at sidde perfekt stilling på cyklen. Oveni får du et triatlonstyr i høj kvalitet. Ikke nok med det, er den nye Kettler Racer 9 kræset lidt ekstra for med champagnolo gear – lækkerier for enhver cykelentusiast.

Med det 18 kg tunge svinghjul samt en wattmodstand på op til 1000watt, får du et flydende tråd, der kan udfordre selv den mest trænede rytter. Kettler Racer 9 har induktionsbremse samt friløb og er stort set lydløs i brug.

Racercyklen har en LCD belyst computer, som viser dig: puls, watt, tid, distance, hastighed og pedalomdrejninger, og har også bluetooth.

For den helt store cykeloplevelse har du mulighed for, at gøre brug af det medfølgende program Kettler World Tours 2.0, som bliver koblet til din cykel. Her får du en række nye muligheder for spændende, innovative programmer. På et tv eller en computerskærm, kan du køre på forskellige ruter over hele verden. Du kan køre gennem storbyer som New York og Tokyo, samt køre bjergetaper i Frankrig og Italien. Du har nu også mulighed for at køre mod andre brugere fra hele verden, via den nye portal.

Kettler Racer 9 er til dig, som kun ønsker det bedste!
OBS! Vi anbefaler at man udelukkende anvender Kettler World Tours 2.0 til en Microsoft styret desktop. Se mere om systemkrav her.

- Induktionsbremse
- LCD belyst display
- Kombipedaler med SPD
- Racer Gel Saddel
- Inkl Kettler World Tours 2.0
- Inkl Pulsbælte

Prøv hele opsætningen med World Tours programmet i butikken i Herlev

HUSK din underlagsmåtte – str. 70 x 130


PRINT/GEM VAREN