Freemotion Genesis DS Deltoid

Vejl. pris: kr. 51.995,- SPAR 10.400,-
Nu kr. 41.595,- inkl. moms
kr. 33.276 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:289 kg
Bredde x Dybde x Højde:167*79*163 cm
Vægtmagasin:2*81,6 kg
Freemotion Genesis DS serien består af 6 stationer, hvor hele idéen bagved er at alle stationerne som minimum har 2 træningsfunktioner. Stationerne kan så bruges som en enkelt station i centret eller som en pakkeløsning med alle 6 maskiner, hvor de sættes sammen i en cirkel.

Genesis DS serien giver et eksklusivt look i centret og stationerne er innovative i både opbygning og brug. Genesis DS giver brugerne intelligent træning med en naturlig og fri bevægelse igennem hele øvelsen.

Konstruktionen på hele Genesis DS serien er konstrueret op omkring funktionsdygtige maskiner i et kompakt og eksklusivt design. Maskinerne giver en træning uden afbrydelse/stop i selve bevægelsen, og deraf navnet 'Freemotion'.

På Freemotion Genesis DS Deltoid stationen, er det bryst, skuldre og nakke som primært er i fokus. Men også træning er arme er bestemt en ulighed på denne station. De 4 arme er konvergente og kan bruges uafhængigt af hinanden, hvilket giver et utal af muligheder i din træning.

Stationen kan både bruges stående og siddende, og ønsker man en stående øvelse, så vippes sædet nemt op ved hjælp af et håndtag. Vægtmagasinet springer med 4,5 kg. hvilket giver dig 18 mulige vægtindstillinger i hver side.

Egenvægten på de 289 kg.og garantien på 10 år på selve rammen, vidner om den høje og eksklusive kvalitet, som dette produkt er produceret i.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.

På de 2 nedenstående videoer, kan du se en træningsvideo for Chest/Shoulder stationen, og en video hvor du kan se alle 6 stationer.
PRINT/GEM VAREN