Freemotion Genesis DS Lift/Step

Vejl. pris: kr. 59.995,- SPAR 12.000,-
Nu kr. 47.995,- inkl. moms
kr. 38.396 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:328 kg
Bredde x Dybde x Højde:166*94*164 cm
Vægtmagasin:2*81,6 kg
Freemotion Genesis DS serien består af 6 stationer, hvor hele idéen bagved er at alle stationerne som minimum har 2 træningsfunktioner. Stationerne kan så bruges som en enkelt station i centret eller som en pakkeløsning med alle 6 maskiner, hvor de sættes sammen i en cirkel.

Genesis DS serien giver et eksklusivt look i centret og stationerne er innovative i både opbygning og brug. Genesis DS giver brugerne intelligent træning med en naturlig og fri bevægelse igennem hele øvelsen.

Konstruktionen på hele Genesis DS serien er konstrueret op omkring funktionsdygtige maskiner i et kompakt og eksklusivt design. Maskinerne giver en træning uden afbrydelse/stop i selve bevægelsen, og deraf navnet 'Freemotion'.

På Freemotion Genesis DS Lift/Step stationen, er det ben og ryg som primært er i fokus. Men også træning er arme er bestemt en ulighed på denne station. De 4 arme er konvergente og kan bruges uafhængigt af hinanden, hvilket giver et utal af muligheder i din træning.

Vægtmagasinet springer med 4,5 kg. hvilket giver dig 18 mulige vægtindstillinger i hver side. Step-platformen har en skridsikker belægningen og kan nemt og hurtigt justeres i højden ved hjælp af et håndtag.

Egenvægten på de 328 kg.og garantien på 10 år på selve rammen, vidner om den høje og eksklusive kvalitet, som dette produkt er produceret i.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.

På de 2 nedenstående videoer, kan du se en træningsvideo for Chest/Shoulder stationen, og en video hvor du kan se alle 6 stationer.
PRINT/GEM VAREN