Handelsbetingelser


Denne hjemmeside (”Hjemmesiden”) udbydes af Abilica Online ApS, CVR-nr. 30805763, adresse: Rørhaven 6, 7100 Vejle, tlf.: 70 270 279, e-mail: info@abilicaonline.dk
Skulle der imod forventning opstå problemer med brug af, eller bestilling på Hjemmesiden, er kundeservice klar til at hjælpe dig.

Nedenstående betingelser gør sig gældende ved køb på Hjemmesiden. 
Du bedes læse Betingelserne igennem inden at du handler på www.abilicaonline.dk

Disse handelsbetingelser (”Betingelserne”) anvendes, når du bestiller varer på Hjemmesiden.
Vores handelsbetingelser bliver opdateret fra tid til anden (dette sker eksempelvis, når der forekommer ændringer i vores forretningsmodel, vores brug af teknologi, eller relevante love og regler) og derfor beder vi dig om at godkende Betingelserne, hver gang du køber varer på Hjemmesiden.

Bestilling

På abilicaonline.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Varerne kan ligeledes købes i vores showroom i Vejle, hvor vi også har hovedlager.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med abilicaonline.dk indgås aftaler på dansk.

Ved afgivelse af ordre på vores hjemmeside, vil vores system automatisk tilsende dig en e-mail, hvoraf det vil fremgå, hvilke varer du har bestilt. Dette er udelukkende en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre og gør sig ikke gældende for en juridisk bindende aftalte. Abilica Online ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af, leveringssvigt, trykfejl, tekniske problemer og lignende situationer. Vi tilsender dig en bindende faktura/ordrebekræftelse, når vi har afsendt din ordre.


Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@abilicaonline.dk

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på abilicaonline.dk skal du igennem 5 trin.

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg betalingsmåde
 4. Godkend vores forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Betaling

På abilicaonline.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • eDankort
 • Visa
 • Visa-Electron
 • Mastercard
 • Mastercard-Debet
 • Mobilepay
 • Viabill


Der tages ikke gebyr ved betaling på abilicaonline.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra abilicaonline.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan læse mere om betingelserne ved brug af Viabill her.

Fragt

Ved køb på abilicaonline.dk har du gratis fragt på alle ordrer over 499,-. Hvis købet er derunder har vi en fast fragtpris på 29,-.

Levering

Alle ordrer leveres med Post Nord. Leveringstiden er 2 – 5 hverdage med mindre andet fremgår. Vi leverer til hele Danmark, og kan levere til Grønland, Island og Færøerne ved henvendelse. 

Alle vores pakker med en vægt op til 35 kg sender vi direkte med Post Nord. Deadline for afsendelse på dagen er 12.00. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din pakke, bliver den afleveret på det nærmeste posthus, hvilket du kan se på dit Track & Trace link.

Alt stykgods og paller sendes med Post Nord Groupage i en lastbil. Deadline for afsendelse på dagen er kl 12. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din vare, bedes du skrive dette i bemærkningsfeltet ved bestilling. Her skal fremgå hvor Post Nord må sætte den uden kvittering. Hvis ikke dette fremgår, bliver den taget med tilbage til den nærmeste stykgodsterminal.

Vær opmærksom på, at Post Nord Groupage leverer til kantsten. Dvs. så tæt de kan komme på din indgang - dette gælder også indgangen til din opgang i en etageejendom. Der bliver ikke hjulpet med at bære din vare ind. Ønskes dette, mod betaling, er du velkommen til at kontakte os med en forespørgsel. OBS! Tunge og store varer som f.eks. løbebånd er ikke muligt at få båret ind mod betaling til Post Nord.

Varen leveres altid usamlet. Ønsker du at få monteret et produkt, kan dette gøres mod betaling. Kontakt os hvis du vil have pris på dette.

HUSK: Hvis du har en bestemt dag du ønsker levering, eller må din vare stilles uden kvittering hvis du ikke er hjemme, så skal du skrive det i notefeltet ved bestillingen.

Gods til ikke-brofaste øer: Når der sendes gods til ikke-brofaste øer, bedes du sikre at oplyse dit navn og din adresse med Flexlevering som tilvalg. Flexleveringen vælges, så PostNord må sætte godset på havnen.
Du skal påregne 1-2 hverdages længere levering til ikke-brofaste øer. 

Fortrydelsesret

Du har ikke blot de 14 dages lovpligtige fortrydelsesret, men hele 60 dage, når du handler på abilicaonline.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du 60 dage fra modtagelsen giver os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du benytter standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i dette afsnit om fortrydelsesret, og sender den sammen med varen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand når den sendes retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage - Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen samt ekstra håndtering af varen. 

Når varen sendes retur til os skal pakken afsendes med omdeling.

OBS! Sendes pakken alligevel uden omdeling, vil denne ikke blive afhentet.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen kan sendes til hovedlager:
Abilica Online, Rørhaven 6, 7100 Vejle

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - vedlæg gerne fortrydelsesformular eller forudgående korrespondance. (Find fortrydelsesformular her)

Bemærk! vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på abilicaonline.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal henvendelsen ske på vores serviceside. Du vil herefter høre fra vores serviceafdeling, om hvad der efterfølgende skal ske, ud fra vurderingen af sagen.

Klage

Det betyder meget for os her hos Abilica Online, at yde den bedst mulige service med kunden i centrum. Der kan beklageligvis ske misforståelser. Skulle dette ske, må du gerne kontakte os om dette på e-mail: info@abilicaonline.dk eller tlf.: 70 270 279

Som loven foreskriver det, har vi nedenfor indsat det link som kan benyttes til at indgive en klage til klageportalen for Nævnenes Hus. Vi håber dog altid på, at kunne indgå i en dialog, inden en evt. klage.
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

For at du kan indgå en online aftale med abilicaonline.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Aftaler med børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Personoplysningerne registreres hos Abilica Online Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Abilica Online Danmark ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på abilicaonline.dk er daglig leder Henrik Wahlqvist.


Som registreret hos Abilica Online Danmark ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Abilica Online Danmark ApS via e-mail info@abilicaonline.dk

Personlige oplysninger indsamles og anvendes til følgende formål

 • Tilmelding af nyhedsbrev
 • Køb på websitet
 • Deltagelse i konkurrencer
 • Oversigt over købshistorik
 • Statistik

Hos Abilica Online ApS fører vi statistik over, hvilke af vores produkter og sider, der er brugernes fortrukne. Disse data indeholder ikke personlige oplysninger, men ved hjælp af denne data opnås kendskab, som bruges til at forbedre vores hjemmeside. Oplysninger afgivet til abilicaonline.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger til tredjepart uden tilladelse.
Ved vareleverance videregives oplysninger dog til fragtfirmaet.

Når du bestiller levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail blive udleveret til vores fragtfirma (PostNord), med henblik på, at kunne levere din ordre.

I få tilfælde, i forbindelse med reklamation af vores produkter, hastesager eller meget store ordre, vil vi have behov for at videregive dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail til en af vores leverandører, som så kan sende varer direkte til dig.

I særlige tilfælde og i henhold til lovgivningen kan vi være nød til at videregive oplysninger til politiet eller offentlige myndigheder.

Overførelse til tredje lande

Vi benytter databehandleren MailChimp i forbindelse med nyhedsbrevet. Dermed opbevares din data i MailChimp USA. MailChimp er certificeret i EU/US Privacy Shield og overførelsen er dermed i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.

Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.