Persondatapolitik


For at du kan indgå en online aftale med abilicaonline.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Aftaler med børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Personoplysningerne registreres hos Abilica Online Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Abilica Online Danmark ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på abilicaonline.dk er Adm. Direktør Michael Madsen.


Som registreret hos Abilica Online Danmark ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Abilica Online Danmark ApS via e-mail info@abilicaonline.dk

Personlige oplysninger indsamles og anvendes til følgende formål

  • Tilmelding af nyhedsbrev
  • Køb på websitet
  • Deltagelse i konkurrencer
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik

Hos Abilica Online ApS fører vi statistik over, hvilke af vores produkter og sider, der er brugernes fortrukne. Disse data indeholder ikke personlige oplysninger, men ved hjælp af denne data opnås kendskab, som bruges til at forbedre vores hjemmeside. Oplysninger afgivet til abilicaonline.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger til tredjepart uden tilladelse.
Ved vareleverance videregives oplysninger dog til fragtfirmaet.

Når du bestiller levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail blive udleveret til vores fragtfirma (PostNord), med henblik på, at kunne levere din ordre.

I få tilfælde, i forbindelse med reklamation af vores produkter, hastesager eller meget store ordre, vil vi have behov for at videregive dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail til en af vores leverandører, som så kan sende varer direkte til dig.

I særlige tilfælde og i henhold til lovgivningen kan vi være nød til at videregive oplysninger til politiet eller offentlige myndigheder.

Overførelse til tredje lande

Vi benytter databehandleren MailChimp i forbindelse med nyhedsbrevet. Dermed opbevares din data i MailChimp USA. MailChimp er certificeret i EU/US Privacy Shield og overførelsen er dermed i overensstemmelse med persondatalovgivningen.