• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 374679
Abilica

PowerRack 40

5 999,- inkl moms
4 799,20 eks moms

4 på lager - Lev: 1-2 hverdage
Tilbehør

Vi anbefaler

Abilica JHooks 40

Abilica JHooks 40 er vægtstangsholdere til Abilica HalfRack 010, HalfRack 40, PowerRack 40 og FoldableRack 40.

Dette er ekstraudstyr til stativet, der giver dig mulighed for nemt at skifte mellem øvelserne uden at skulle flytte holderne. Frontstangen har en længde på 4 cm med en god vinkel for optimal sikkerhed.

Holderen har desuden kraftig gummibelægning i 6,5 mm tykkelse, der dækker hele holderen, den bagerste gummibelægning har en længde på 14,5 cm. Dette giver en god støjreduktion udover at det gør det nemmere for dig at sætte stangen i stativet uden at slå vægtstangen ind i selve stativet.

Sælges som et par.

445,-
Abilica Lat-Attachment 40

Abilica Lat-Attachment er tilbehør, der gør din PowerRack 40 eller HalfRack 40 til et komplet træningsstativ.

Stationen kan bruges til pull-downs og siddende roning.

Abilica Lat-Attachment 40 er udstyret med en justerbar lårpude, der gør det nemt for dig at bevare positionen under lodrette trækøvelser såsom pull-downs.

Til dig, der kan lide siddende roning, kan du også tage de medfølgende fodplader på, som giver dig et ekstra godt fodfæste under vandrette trækøvelser.

Vægtskiveadapter til 50 mm medfølger, hvilket giver dig mulighed for at bruge vægtskiver med huldiametre fra 25 mm op til 50 mm. Belastning skabes med vægtskiver (medfølger ikke) som sættes på vægtærmerne.

2 499,-

Et super solidt træningsstativ, der er velegnet til dig, der gerne vil træne med tunge vægte og have fokus på høj sikkerhed.

Dette er et stativ, der kan bruges i et firmatræningslokale eller til hjemmetræning. Vægtstænger og sikkerhedsstænger har "slide-and-twist" fastgørelsesanordninger, der gør det nemt at ændre højden under træningspasset. Ønsker du et mere simpelt alternativ, kan du også købe ekstra  JHooks holdere, så du har forudindstillet holderne til forskellige øvelser.

Abilica PowerRack 40 er udstyret med pull-up håndtag med en række forskellige greb og 2 håndtag til fastgørelse af elastik.

Ved køb af Abilica Lat-attachment 40 og Abilica Dip-attachment 40 udvides øvelseskataloget yderligere med øvelser som siddende kabelroning, kabel-pull-downs og dips for at nævne nogle få. Dette produkt er ikke egnet til udendørs opbevaring og bør ikke placeres på fugtige/våde overflader.

Max belastning

J-kroge: 350 kg

Sikkerhedsstolper: 350 kg

Pullup håndtag: 250 kg

Mål samlet: 124 x 140 x 216 (L x B x H)

Rammemål: 60 x 60 cm

Ståltykkelse: 2,5 mm

Huldiameter: 16 mm

Antal justeringshuller: 29

Produktvægt: 80 kg

Abilica Premium: Ja

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Nedtræksstation

Tag kontakt for leveringsdato