• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 373326
Abilica

XC-Classic 2000 Complete

Nu kun 9 999,- inkl moms
7 999,20 eks moms

SPAR 2 000,- 11 999,- (vejl. pris)
3 på lager - Lev: 1-2 hverdage
Pakken indeholder
Standard
Abilica XC-Classic 2000
Abilica XC-Classic 2000 er udviklet i samarbejde med en af verdens bedste langrendsløbere, Johannes Høsflot Klæbo.XC-Classic 2000 giver dig mulighed for at træne styrke- og konditionstræning, samt langrendsteknik hele året. Langrend er en af verdens hårdeste sportsgrene, og her får du mulighed for at træne med samme teknik, uden at skulle ud i sneen. Du får her en utrolig effektiv træning, især af overkroppen, og det er ikke svært at få pulsen op i max.Højden på maskinen samt tilbagetrækket er designet til at give dig en naturtro følelse af at stå på langrendski. Modstanden er luftmodstand, som giver et jævnt og behageligt træk, og håndtagene kan både trækkes ned samtidig eller uafhængigt af hinanden.XC-Classic 2000 kan som standard monteres på væggen, eller man kan lade den stå frit ved tilkøb af Abilica XC-Classic 2000 FloorStand.Computeren viser:Watt, Tid, hastighed, distance, kalorieforbrænding, tag i minuttet, længde per tag og puls.
Abilica XC-Classic 2000 FloorStand
Abilica XC-Classic 2000 FloorStand er en platform til Abilica XC-Classic 2000.Platformen bruges på XC-Classic, hvis man ikke har mulighed for at montere den på væggen. Materialet på pladen er skridsikkert, så man står godt fast under træningen.Der er hjul forrest på platformen, så den er nem at flytte med.
Abilica XC-Classic 2000 er udviklet i samarbejde med en af verdens bedste langrendsløbere, Johannes Høsflot Klæbo.

XC-Classic 2000 giver dig mulighed for at træne styrke- og konditionstræning, samt langrendsteknik hele året. Langrend er en af verdens hårdeste sportsgrene, og her får du mulighed for at træne med samme teknik, uden at skulle ud i sneen. Du får her en utrolig effektiv træning, især af overkroppen, og det er ikke svært at få pulsen op i max.

Højden på maskinen samt tilbagetrækket er designet til at give dig en naturtro følelse af at stå på langrendski. Modstanden er luftmodstand, som giver et jævnt og behageligt træk, og håndtagene kan både trækkes ned samtidig eller uafhængigt af hinanden.

Denne model kommer med gulvstander, som gør det muligt lade XC-Classic 2000 stå frit.

Computeren viser:
Watt, Tid, hastighed, distance, kalorieforbrænding, tag i minuttet, længde per tag og puls.
Vægt:57 kg
Længde x bredde x højde:127 x 59 x 217 cm

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.