• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 400887
BERG

Elite 430 Grå inkl XL Deluxe sikkerhedsnet

sikkerhedsnet

16 229,- inkl moms
12 983,20 eks moms

4 på lager - Lev: 1-2 hverdage

Oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev & Aarhus.
Vi er Danmarks førende BERG Specialist – Hvad betyder det for dig?

Elite er til dig som ønsker det aller bedste inden for havetrampoliner.

Du får en ekstra kraftig beskyttelseskant og dug, som kan holde til mere og længere tids brug. Kantpolstringen er hele 40 cm bred, så den har et godt overlap over fjedre og dug og er hele 3 cm tyk. Den er ekstrem slidstærk og ekstra polstret, med et UV beskyttelseslag, som modvirker solskader. Denne kantpolstring har en 2-3 x længere levetid end kantpolstringen på Champion trampolinerne, pga den specielle coating.

Denne trampolin har det nyeste design inden for hoppeduge fra BERG. AirFlow hoppedugen lader 50% mere luft komme igennem hoppedugen når der hoppes, hvilket sikrer mindre modstand samt bedre og højere hop.

Med BERG’s Elite trampolin får du varmegalvaniserede fjedre, som holder rusten væk. De unikke Twinsprings, som er længere og sidder i en v-form, giver ovenikøbet et fantastisk opspring, til dig som gerne vil udvikle teknik og akrobatik.

Selve rammen på Elite trampolinen har en meget lang levetid grundet den store diameter på 42 mm og en tykkelse på 2 mm. Oveni har rammen et solidt zink-lag, og benene på trampolienen er en flot sort coating. Derfor er rammen esktra resistent mod rust.

Sikkerhedsnettet er designet til at sidde helt stramt med ekstra buede stolper, så de ikke rammes når der hoppes. For ekstra sikkerhed er stolperne dækket af skumplast, som igen er dækket af sorte hylstre. Deluxe XL sikkerhedsnettet er både pænt at se på, men er også meget holdbart og sikkert.

Når du hopper på de bedste trampoliner, med den bedste hoppeeffekt, så kan det være nødvendigt med et ekstra højt sikkerhedsnet. BERG har videreudviklet på det populære Deluxe sikkerhedsnet og lavet Deluxe XL. Sikkerhedsnettet er 220 cm højt, altså 40 cm højere end det almindelige Deluxe net, og derfor meget mere sikker. Da du kan hoppe meget højere på vores Champion samt Elite modeller, grundet de bedste fjedre, den bedste hoppedug og bedste udformning, er det vigtigt med et sikkerhedsnet, hvor man fortsat kan føle sig tryg.

OBS! Diameteren på trampolinen er målt inkl. kantpolstring

Kvalitet: Elite ★★★★★
Sikkerhedsnet: Deluxe XL
Trampolin farve: Grå
Trampolin form: Rund
Trampolin højde: På ben
Trampolin størrelse: 430

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.