• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 372731
Keiser

A250 Standing Hip

Pwr

102 495,- inkl moms
81 996,- eks moms

Tag kontakt for leveringsdato

Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser A250 Standing Hip er helt unik i sin opbygning og modstand. Opbygningen giver brugeren følgende muligheder:
- Hofte bøj
- Hofte stræk
- Hofte indadfør
- Hofte udadfør


Stationen justeres hurtigt og nemt til de forskellige øvelser, og de 18 indstillingsmuligheder gør at alle øvelser kan tilpasses den enkelte bruger og atlet.

Fodpladen justeres hurtigt og nemt til den enkelte bruger, og letvægtsdesignet gør at alle brugere selv kan flytte den til den ønskede højde.

Modstanden på de 0 - 107 kg justeres hurtigt og nemt ved hjælp af trykknapperne på håndtagene. Der er trykknapper på alle 4 håndtag på denne station. Modstanden kan derfor justeres igennem hele øvelsen, og brugeren er i fuld kontrol.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Hos Abilica Online PRO kan vi tilbyde leasingaftale fra 24-60 måneder via vores eksterne samarbejdspartner DLL. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.