• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 112149
Keiser

A300 Leg Press black

134 995,- inkl moms
107 996,- eks moms

Tag kontakt for leveringsdato

Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser Air300 Benpressen er en gennemført og helt unik benpres.

Luftmodstanden justeres hurtigt og nemt via de 2 knapper på håndtaget. Benpressen har en modstand fra 0 - 709 kg og kan justeres med 0,1 kg. intervaller igennem hele øvelsen.

Air300 Benpressen er konvergent, hvilket betyder, at brugeren kan aktivere og træne ét ben ad gangen.

Prespladerne sidder højere end på en normal benpres. Dette betyder, at brugerne øger presset på hofterne og mindsker presset på knæene igennem øvelsen.
Keiser Air300 benpressen er derfor også mere skånsom overfor led end en normal benpres.

Sædet justeres hurtigt og nemt ved hjælp af et håndtag. Sædet kan justeres imens brugeren sidder ned, hvilket betyder at den optimale udgangsposition findes hurtigt og nemt.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Vi kan tilbyde finansieringsløsning med en leasingaftale fra 24-60 måneder. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner DLL.

Kontakt os for mere informationer omkring leveringstid, tilbud og leasingmuligheder for jer. 

test

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.