• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 373875
Keiser

Squat Pro BLK Power

127 955,- inkl moms
102 364,- eks moms

Tag kontakt for leveringsdato

Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser A300 Squat PRO har til forskel fra Keiser A300 Squat en egenvægt på 318 kg og har dermed en langt stærkere stabilitet. Derudover har A300 Squat PRO et safety håndtag, der gør det betydeligt nemmere at stige ind og ud af maskinen.

Stationen giver en unik eksplosiv træning, som er meget mere skånsom end squat træning med frivægt.

Den store fodplade giver en høj sikkerhed under hele øvelsen.

Keiser A300 Squat PRO er hurtig og simpel at indstille til den enkelte bruger, og er bygget til at kunne benyttes af flest mulige kropsstørrelser.

Brugeren er fuld kontrol med modstanden. Luftmodstanden justeres hurtigt og nemt via de 2 knapper på håndtaget. A00 Squat PRO har en modstand fra 18 - 318 kg og kan justeres med 0,1 kg. intervaller igennem hele øvelsen.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Vi kan tilbyde finansieringsløsning med en leasingaftale fra 24-60 måneder. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner DLL. 

Kontakt os for mere informationer omkring leveringstid, tilbud og leasing muligheder for jer. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.