• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 1-2 hverdage
  • 3 showrooms
  • Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 400247
BERG

Playbase TL Large Legestativ med Babygynge og Sansegynge

med Babygynge og Sansegynge

13 629,- inkl moms
10 903,20 eks moms

Tag kontakt for leveringsdato
Pakken indeholder
Standard
Playbase Babygynge
En sikker babygynge til de allermindste, der er beregnet til BERGs Playbase.
BERG Playbase Sansegynge
Lækker og behagelig rede-/sansegynge, der er beregnet til BERGs Playbase.En sansegynge kan både være god til at styrke motorikken for de allermindste og give børn i alle aldre en behagelig afslappende gynge tur.Diameter: 100 cmMål mellem stropper: 68 cmTykkelse: 6 cm
Berg Playbase Top frame Large (Box 1/3)
Berg Playbase Side frame Tumble bar
Berg Playbase Side frame Ladder
BERGs legestativ er beregnet til LEGSPORT og LOUNGE i haven for hele familien!

Denne model er TL-modellen, som betyder, at den kommer med stige (L) på den ene side og med gymnastik stang (T) på den anden.
Large-modellen kommer med 6 'abe barer' og dermed også længere end Medium-modellen, hvilket giver mere plads til leg og tilbehør.

Til dette legestativ medfølger to slags tilbehør:
Der medfølger en sikker babygynge til de allermindste fra FAMILIE LEG sortiment.
Derudover medfølger en sansegynge som både indgår i FAMILIE LEG og LOUNGE sortimentet.
En sansegynge kan både være god til at styrke motorikken for de allermindste og give børn i alle aldre en behagelig afslappende gynge tur.

Ønsker du flere tilkøb til dit klatrestativ?
Design playbasen efter jeres behov. Lav din egen legeplads-, fitness- eller loungesæt eller skab en kombination, som passer perfekt til din familie.
Det omfattende sortiment gør det nemt at kombinere leg-, sport- og lounge-tilbehør til at skabe din egen personlige BERG PlayBase!

FAMILIE LEG
Bestig Mount Everest eller sving dig op til stjernerne. Hvad end du ønsker. Alle kombinationer er designet på en sådan måde, at børnene udfordres igen og igen. Vælg en babygynge , trægyngegummigyngetallerkengynge , net-/sansegyngeklatrenet og ikke mindst klatrevæg.

FAMILIE SPORT
Opret dit eget personlige fitnessstudie til din individuelle træning eller til en træning med hele familien. Uanset om du beslutter dig for at træne cardio eller styrketræning - med PlayBase sports tilbehør er alle kombinationer tilgængelige for dig. Du har valget mellem trapezgyngeboksesækGymnastikringe og klatrevæg.

FAMILIE LOUNGE
I kan nyde fritiden optimalt med PlayBase Lounge, som tilbyder den allerbedste afslapning. Til børn har vi en sansegynge (tilkøb), så de kan falde til ro. Eller nyd en god bog sammen i hængekøjen og luk derefter øjnene, og gyng frem og tilbage imens i nyder solen.

Legestativet er udført i stål belagt med en sort lakering. Stellet er blevet galvaniseret og belagt med anti-korrosions belægning, for at beskytte mod rust.

For at beskytte stellet mod korrosion (rust), er stålet galvaniseret og blevet belagt med speciel anti-korrosions belægning samt en pulver belægning, så det holder i mange år.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.