• ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 373163
Sole

F63 Løbebånd

Nu kun 12 900,- inkl moms
10 320,- eks moms

SPAR 7 000,- Førpris 19 900,- (vejl. pris)
1+ på lager - Lev 1-2 hverdage
Tilbehør

Vi anbefaler

Underlagsmåtte 107 x 217 cm
Beskytter gulvet, fjerner statisk elektricitet, og dæmper lyden.

Denne måtte måler 107 x 217 x 0,6 cm og kan bruges til alle løbebånd. Den kan også være velegnet til lettere vægttræning.
595,-
Vedligeholdelses kit til løbebånd med silikone
Med dette vedligeholdelses kit kan du forlænge levetiden på dit løbebånd.

Pakken indeholder:
30 ml. smøremiddel med silikone
Smørelses værktøj
klud

Anbefales til løbebånd, der skal smøres med silikone fra:
Abilica
Sole Fitness
Masterfit
349,-
Bluetooth og ANT+ Pulsbælte
Dette Tunturi pulsbælte sender til Bluetoooth og ANT+ modtagere, hvilket betyder at det f.eks. kan kobles op til:
- Tablet
- Smartphone
- Cardio udstyr
- GPS ure

Rækkevidden via bluetooth er meget længere end ved et almindelig pulsbælte med KHZ sender, og derfor anbefales dette pulsbælte til produkter hvor afstanden fra sender til modtager er 'lang' såsom løbebånd og romaskiner.

Bæltet er lavet i polyester, hvilket gør det blødt og behageligt at anvende under træning. Bæltet kan vaskes i hånden efter brug. Bæltet kan justeres fra 65-95 cm i omkreds, og vejer 16 gram.
Pulsbæltet kommer i en lækker indpakning som indeholder:
- Bælte
- Sender
- Batteri (CR2032 batteri)

Husk at et pulsbælte skal sidde lige under brystet og fugt gerne elektroderne med spyt eller vand inden brug for at opnå det bedst mulige signal.

Batteriet i selve afsenderes skiftes nemt, og vi anbefaler man adskiller bælte fra sender efter brug og rengøre begge dele. Dette vil forlænge batteriets levetid.
495,-

Dette er den nyeste version af bestselleren, som nu kommer med bluetooth højtalere, opkobling til app samt tabletholder. Du får her mulighed for at overføre og gemme dine træningsdata til Sole app'en eller kompatible betalings-app-s, som f.eks. KinoMap og Zwift.

Sole F63 er kåret som testvinder i Skandinaviens største test af løbebånd udført af Pricerunner Se testen her Sole er med rette stolte over deres kvalitet, og har vundet mange priser på flere af deres modeller.

Sole F63 er et godt mellemklasse produkt med en stærk 3 HK motor samt en løbeflade på 51x152 cm. Den er udstyret med Soles Flex dæmpningssystem, der mindsker belastning med op til 40% på dine led i forhold til asfalt. Dette dæmpningssystem giver derudover et lavere støjniveau. Løbebåndet har et LCD display, der er let at navigere i, og viser tydeligt information som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls. Med de lettilgængelige genvejsknapper kan du nemt justere hastighed og stigning. 6 træningsprogrammer inkl. fedtforbrændingsprogram og cardioprogram. Sole F63 har bluetooth højtalere, hvortil du kan tilslutte din smartphone eller tablet for at høre musik under træningen. Indbygget pulsmodtager for pulsbælte som medfølger. Den integrerede tabletholder giver mulighed for at du kan blive underholdt under træningen med dine yndlingsserier eller du kan bruge Sole's egen gratis app til at holde øje med din træning og din progression. Du finder også en USB ladeport, så du ikke løber tør undervejs. Løbebåndet kan foldes op, og har transporthjul, der gør den nem at flytte med. Løbepladen er 21 cm høj. 

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

Farve: Black/Red
Kontinuerlig effekt:3 HK
Max hastighed:20 km/t
Vægt:115 kg
Maks personvægt:148 kg
Løbeplade:152 x 51 cm
Længde x bredde x højde:208 x 89 x 145 cm
Træningsprogrammer:10 stk
Max stigning:15 %

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.