• ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
  • ✓ Gratis fragt ved køb over 499,-
  • ✓ Leveringstid 1-2 hverdage
  • ✓ 3 showrooms
  • ✓ Prismatch
Varenummer: 373165
Sole

F85 Løbebånd

Nu kun 19 900,- inkl moms
15 920,- eks moms

SPAR 7 000,- Førpris 26 900,- (vejl. pris)
1+ på lager - Lev 1-2 hverdage
Tilbehør

Vi anbefaler

Underlagsmåtte 107 x 217 cm
Beskytter gulvet, fjerner statisk elektricitet, og dæmper lyden.

Denne måtte måler 107 x 217 x 0,6 cm og kan bruges til alle løbebånd. Den kan også være velegnet til lettere vægttræning.
595,-
Vedligeholdelses kit til løbebånd uden silikone
Med dette vedligeholdelses kit kan du forlænge levetiden på dit løbebånd.

Pakken indeholder:
30 ml. smøremiddel uden silikone
Smørelses værktøj
klud

Anbefales til løbebånd, der ikke skal smøres med silikone fra:
ProForm
NordicTrack
349,-
Bluetooth og ANT+ Pulsbælte
Dette Tunturi pulsbælte sender til Bluetoooth og ANT+ modtagere, hvilket betyder at det f.eks. kan kobles op til:
- Tablet
- Smartphone
- Cardio udstyr
- GPS ure

Rækkevidden via bluetooth er meget længere end ved et almindelig pulsbælte med KHZ sender, og derfor anbefales dette pulsbælte til produkter hvor afstanden fra sender til modtager er 'lang' såsom løbebånd og romaskiner.

Bæltet er lavet i polyester, hvilket gør det blødt og behageligt at anvende under træning. Bæltet kan vaskes i hånden efter brug. Bæltet kan justeres fra 65-95 cm i omkreds, og vejer 16 gram.
Pulsbæltet kommer i en lækker indpakning som indeholder:
- Bælte
- Sender
- Batteri (CR2032 batteri)

Husk at et pulsbælte skal sidde lige under brystet og fugt gerne elektroderne med spyt eller vand inden brug for at opnå det bedst mulige signal.

Batteriet i selve afsenderes skiftes nemt, og vi anbefaler man adskiller bælte fra sender efter brug og rengøre begge dele. Dette vil forlænge batteriets levetid.
495,-

Med F85 modellen fra Sole får du vores absolut mest populære og bedst solgte løbebånd med opgraderinger som integreret tabletholder, USB indgang samt bluetooth højtalere.

Sole F85 er et af vores bedste, men også mest prisvindende løbebånd til hjemmebrug. Løbebåndet er kåret til "Best Buy" og bliver anset som "The Best Folding Treadmill" på markedet i USA.

Testvinder af de mange test Sole F85 har vundet kan nævnes Bedste Premiumvalg udført af Pricerunner. Se testen her

Her får du et løbebånd med en kraftig DC motor på hele 4HK som virkelig leverer en fantastisk ydeevne. Båndet er derfor ikke mindst optimalt til løbetræning, men er også kraftigt anbefalet, hvis båndet skal bruges til gåture, da der er kraften til at kunne trække en konstant vægt på båndet. F85 har en maks brugervægt på 150kg.

F85 har også den største løbeflade på 56 x 152 cm sammen med en valsebredde på 7 cm, hvilket kan sammenlignes med løbebånd som du finder i centeret. Den store løbeflade giver tryghed på båndet, så man ikke skal være nervøs for at komme til at træde ved siden af under træningen, hvor den kraftige valse sørger for en længere levetid på selve båndet. Løbepladen er støjreducerende, og der er lavet ekstra støddæmpning, så det er 40% mere skånsomt for led at løbe på end på asfalt.

Her kan du få hastigheder helt op til 22km/t hvilket er ideelt til eksempelvis intervaltræning. Herudover kan stigningen komme op til 15%, så der også er god mulighed for bakketræning enten på gåturene eller løbeturene.

Med 6 indbyggede programmer, to pulsprogrammer samt mulighed for selv at opbygge programmer, er der sørget for masser af variation til træningen. På konsollen er der en knivskarp 10 tommer TFT LCD skærm, som viser alle relevante data som hastighed, stigning, tid, distance, kalorier, puls og pace. Her bliver der også vist feedback samt instruktioner til programmerne.

Konsollen har indbyggede højtalere med bluetooth, så du altid nemt kan høre din yndlingsmusik under træning. Bluetooth er også indbygget i computeren, hvor Soles egen GRATIS app kan downloades og dermed hente træningsdata direkte fra computeren, som du derefter har mulighed for at gemme på din tablet eller smartphone. Bluetooth giver også mulighed for at benytte løbebåndet sammen med den populære betalings-app Zwift, som er en online cykle- og løbeplatform.

På denne model er der også integreret tabletholder, så der er mulighed for at blive underholdt af yndlingsserien, nyhederne eller en film under træningspasset. På konsollen finder du nu også en USB indgang, så smartphones og tablets kan lades undervejs.

Sole F85 kan nemt foldes op når det ikke er i brug, hvor man på den måde kan spare plads. Der er også transporthjul foran, så det kan flyttes hvis nødvendigt.

Højden på løbepladen er 19 cm.

Om Sole Fitness:
Sole Fitness arbejder på at udvikle holdbare og innovative produkter for brugere på alle niveauer. Sole har været og er det hurtigst voksende mærke inden for hjemmetræning og kommercielle fitnessrum i både USA og Canada de sidste 7 år. Blandt store amerikanske kunder er Hilton Hotel. Vi er stolte af at kunne tilbyde Sole Fitness produkter til dig, da vi er ene importør i Danmark.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse. (OBS - løbebåndet i videoen er den ældre model uden bl.a. tabletholder)

Farve: Black/Red
Kontinuerlig effekt:4 HK
Max hastighed:22 km/t
Vægt:131 kg
Maks personvægt:150 kg
Løbeplade:56 x 152 cm
Længde x bredde x højde:211 x 94 x 151 cm
Træningsprogrammer:10 stk
Max stigning:15 %

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.