Abilica som samarbejdspartnerHos Abilica er vi ikke blot endnu en leverandør, når det gælder køb af udstyr til f.eks. fitnesscentret eller motionsrummet på arbejdspladsen. Vi er en seriøs samarbejdspartner som vejleder og rådgiver ud fra den specifikke kundes behov og ønsker.
Vi er helt bevidste om, at der ikke findes 2 kunder som er ens, og derfor er det også vigtigt for os, at vi kan tilbyde kvalitetsprodukter til individuelle løsninger. På trods af at alle kunder er forskellige, sætter vi en ære i, at alle oplever det samme høje serviceniveau, som vi bestræber os på at levere her hos Abilica.

I vores brede sortiment af professionelle produkter, kan du bl.a. finde styrketræningsmaskiner fra DHZ, vægtudstyr fra American Barbell og cardioudstyr fra Freemotion.

 

      Hvorfor vælge Abilica som samarbejdspartner?
- Samarbejds- og sparringspartner fra start til slut
- Kompetent og uforpligtende rådgivning samt vejledning via 8 års erfaring
- Hjælp til indretning samt 3D tegning og video af lokale
- Kvalitetsprodukter fra internationale brands
- Udvidet garanti på udvalgte produkter
- Showroom med et udsnit af vores professionelle produkter
- Mulighed for leasing via ekstern partner
- Egen serviceafdeling
- Mulighed for serviceaftale efter kundens behov

Kort sagt, så kan vi tilbyde dig/jer en samarbejds- og sparringspartner, som kan være en del af hele processen fra idé til færdigt resultat.

Vi kan tilbyde eksklusive kvalitetsløsninger til bl.a.:
- Kommercielle fitnesscentre
- Motionsrum på arbejdspladsen
- Foreninger
- Idrætshaller
- Sportsklubber
- Hoteller
- Institutioner

Vi har det altid bedst med at møde vores partnere i øjenhøjde og derfor mødes vi gerne hos dig/jer eller hos os, for at snakke om muligheder til netop jeres projekt.

Vores salgsafdeling for pro-udstyr dækker hele landet, og kan kontaktes her for uforpligtende råd og vejledning omkring bl.a. tilbud til- og indretning af fitnesscentre og motionsrum.  De kan også kontaktes på telefon 93 63 38 90 eller 70 27 02 79.


Videoen herunder viser programmet, som vi anvender til at designe dit fitnessrum.
 Se oversigt over alle artikler