Green Weekend 2017

Green Weekend 28.-30. april 2017


Forårets Black Friday - hele weekenden
Black Friday er på meget få år blevet danskernes største shoppingdag. Derfor er Green Friday lige så stille ved at komme frem i detailhandlen, da en lignende shoppingdag i foråret er meget efterspurgt. Hos Abilica vil vi selvfølgelig gerne være med på bølgen og give vores kunder nogle fantastiske forårstilbud. Vil vil endda gerne strække Green Friday over hele weekenden, og holder derfor Green Weekend!

Hvornår gælder tilbuddene?
Tilbuddene bliver lagt online til midnat, natten til fredag d. 28 april og varer helt til midnat d. 30. april. Derfor har du masser af tid til at shoppe i. Vores tilbud gælder naturligvis også i vores fysiske butik i Herlev og Aarhus.

Se tilbuddene først
Hvis du ønsker besked når alle vores tilbud er online, og se hvilke fantastiske tilbud vi har samlet for weekenden, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her har du også mulighed for at vinde 1500kr til Abilica Online.

Følg os på Facebook
På vores Facebookside varmer vi lige så stille op til Green Friday, hvor vi løbende fortæller om, hvad der kommer til at ske i weekenden. Følg med her hvis du vil holde dig opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Følg med på vores facebookside her


 Se oversigt over alle artikler